Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
61Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kral bakıyorum da ağzından bal damlıyor 😂😂😂 Sana katılıyorum evet Osman Sınavlı bölümler gayet iyiydi hadi diyelim ilk 97 bölüm iyiydi ama Pusu da sıçtılar sıvadılar saçmaladılar. Dediklerine katılıyorum harfiyen benim favori karakterim Dayıların Dayısı Seyfo Dayıdır 😊 Eskisi gibi olmayacak ama en azından Çakırın dönmesi bile bayağı güzel olur diye düşünüyorum.
Cakir iyiydi fakat konsey çok başkaydı. Ya fanatiğiyim ne diyosun:)) Ya pusudaki tapınakcilar ile vadidedi has masonlar bir mi?
Değil tabii ki de 😊 Bu arada Aslan Amca Tapınakçılara çalışıyormuş 🙃 Ölmek En Büyük Maceramız 😏
Zaten asıl vadiciler 1-55’cilerdir her bölümde sigaralar, viskiler hatta Cerrahpaşalı bölümde esrar bile içiyorlardı. Uyusturucu yapımını bile gösterdiler daha nolsun. 55’ten sonra Kılıç viski yerine çay içti. Olacak iş mi? Operasyonlar, sehemler vardı, çekimler gecenin karanlık vakti sisli ve puslu havada yapılırdı. Çok başkaydı ya. Hiçbir şey yerini tutmaz
Alakası yok. Aslan bey şaşmaz kardeşlerle ters düşünce adamı karaladılar vatan haini ilan ettiler oysa ilk bölümlerde öyle miydi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
En İyi Kız Görüşü