Friends gibi harika komedi dizilerden çok hoşlanıyorum. Mizahı o kadar harika ki, dil bilmene gerek bile yok. İzlediğin anda mimikleri zaten izleyicileri kahkahaya boğuyor. <3 :)
netfix var mı eğer varsa ilk love alarm'ı izle çok tatlı bir dizi ondan sonra direk City Huntera geç bittince beni bul sana terar öneririm bende dizi çok :D
Dizinin aciklamasinda 3 amcaoglunun icatlari ve basindan bozkirda gecen hikayeleri diyr bahsediyorlar ama bence seyirciyle gonulbagi kurmayi basarmanin sirlari bu dizinin konusu olabilirmiş,
Cinsellik yok, yasak ask yok , edepsizce usluplar, kufur yok, kara adamlar, luks araclar, evin icinde ayakkabilarla ezen kadinlar, luks aksam yemekleri yok , sinsi bakislar icten pazarliklar yok, silahlar yok 😅samimiyet uzerine kurulmus cokta begendigim dizi hatta televizyonda tek takip ettigim. dizi diyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
713Konusu nedir
Aile ve kültür mizah.
😂😂😂 Evet güzel o dizi
Sen ne tarz seviyorsun birde resim sana mı ait
Bende çok severimmm😂
Yaaa birlikte izleyelim kızzz come ozelleee
Yaa bende çok severim 😂
Love Alarm dizisini izledim hala etkisindeyim :D
istersen önerebilirim bi kaç tane :D
Çok isterim izlerim 😂😂
netfix var mı eğer varsa ilk love alarm'ı izle
çok tatlı bir dizi
ondan sonra direk City Huntera geç bittince beni bul sana terar öneririm bende dizi çok :D
Bunları biliyorum ben izledim 🙈
oww hızlı çıktın :D
peki ya bu Boys Over Flowers
Empress Ki
The Heirs
bunları da izlediysen sen öner bana bende arıyorum valla :D
İzledim 🙈 bridal mask çok güzel
ahah :D seni güçük sincap herşeyi izlemiş :D
Peki ya lee min ho desem ne düşünürsün :D :D
önerin listeme eklendi
Bütün dizilerini izledim önceden hayraniydım ben bunları 3 yıl önce izledin Şu an izlemiyorum bıraktım
:(
tertemiz dizi :)
Hiç izlemedim konusu nedir
Dizinin aciklamasinda 3 amcaoglunun icatlari ve basindan bozkirda gecen hikayeleri diyr bahsediyorlar ama bence
seyirciyle gonulbagi kurmayi basarmanin sirlari bu dizinin konusu olabilirmiş,
Cinsellik yok, yasak ask yok , edepsizce usluplar, kufur yok, kara adamlar, luks araclar, evin icinde ayakkabilarla ezen kadinlar, luks aksam yemekleri yok , sinsi bakislar icten pazarliklar yok, silahlar yok 😅samimiyet uzerine kurulmus cokta begendigim dizi hatta televizyonda tek takip ettigim. dizi diyebilirim
Anlamadım
Boşver
Bendee
Komedisiz olmaz
Evet yoksa güldüren yok
Konusu nedir
Aldatılan bir kadının intikamı
İntikam hoslanirimm
Konuş nedir
Anladım
Hüzünlü
Konusu nedir
Doğaüstü yaratıklar
Anladım
Sen?
Konusu nedir
Öncelikle bir anime. Devler tarafından işgal edilmiş bir dünyada hayatta kalmaya çalışan insanları konu ediniyor.
Yok dizi ismi falan
Sons