Sihirli Annem, Cennet Mahallesi, Avrupa Yakası, Çocuklar Duymasın, Çiçek Taksi, Ekmek Teknesi, Çılgın Bediş, Yabancı Damat, Hayat Bilgisi, Bizimkiler, Acemi Cadı...
aklıma gelenler bunlar, en az 2 tanesini izleyenlerin gözleri yaşlı😀
Sihirli Annem benim için hepsini tek geçer öyle seviyorum, hâlâ izlerim özellikle sabah kahvaltısını yaparken. Çocukluğumdaki o eski huzuru, masumluğu hissederim izledikçe terapi gibi geliyor bana😌
Sihirli annem hâlâ ilk sezonunu YouTubeyi açıp izlerim yeniden çekiluyormuş hatta yarın yayınlanacakmış ama evcilk oynar gibi çekmişler resmen zaten ilk çekimler en güzeliydi herşeyin ilki güzel ama bu sefer gerçekten olmamış eski kadrodan eser de yok çok sahte olmuş galiba hep eskide kalmak isteyeceğim
Planet Pembe diye bir kanal vardı ben çocukken her zaman Meksika dizileri çıkıyordu aralıksız ekrana kitlenirdim bitene kadar isimlerini unuttuğum da var
Oradaki bir oyuncu Sihirli Annem de de oynamıştı. Şahap Sayılgan. Şimdi bacakları güzelse kızın oyuncu yap yakışıklıysa oyuncu yap, hep düz bodozlama kafa oyuncu yapıyorlar. Konservatuarın yanından geçmemiş kişileri oyuncu yapıyorlar. Diziden sayılırsa İnce İnce Yasemince de efsanedir. Toplumsal olaylara değinir. Olacak O Kadar da diziden sayılabilir o daha bir sert giriyor toplumsal olaylara. Onlarıda izlerdim.
Yeni dizilerde ana tema öpme koklama, kıskançlık, birini birinden ayırma, kadın veya zengin iş adamı için kötü planlar kurmak vs bunlar var. Eski dizilerde ise hayata dair şeyler var. İnsanların ekonomisi, eğlendiğinde nasıl eğlendikleri ve dozunu bildikleri, yenilere göre daha az uygunsuz sahne var, taklitçiler yok hayatın içinden gelmiş kişiler tarafından canlandırılıyor, ustalık üst düzey, daha samimi eskiler böyle. Hepsi de çoğu kısmıyla adam gibi. En gerçek hayattan uzak olanı bile illaki toplumsal birşeye hayatta sana lazım olcak birşeye değiniyor. Bu yüzden eski diziler yeni dizilerin hepsinden üstündür.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
3622Birde şey vardı Beşik Kerpmesi dabi dabi dabi xD
Çoluk çocuk toplanır televizyonu olmayan arkadaşlarımla Power Rangers i izlerdik bizim evde. Hey gidi🌺
98-2000 senelerinde Brezilya dizileri çok popülerdi.
Planet Pembe diye bir kanal vardı ben çocukken her zaman Meksika dizileri çıkıyordu aralıksız ekrana kitlenirdim bitene kadar isimlerini unuttuğum da var
Ferhunde Hanım diyince aklıam geldi Bizim Evin Halleri de çok çekici gelirdi bana. Hep usta kişiler vardı.
Evet tiyatrocular
Oradaki bir oyuncu Sihirli Annem de de oynamıştı. Şahap Sayılgan. Şimdi bacakları güzelse kızın oyuncu yap yakışıklıysa oyuncu yap, hep düz bodozlama kafa oyuncu yapıyorlar. Konservatuarın yanından geçmemiş kişileri oyuncu yapıyorlar.
Diziden sayılırsa İnce İnce Yasemince de efsanedir. Toplumsal olaylara değinir. Olacak O Kadar da diziden sayılabilir o daha bir sert giriyor toplumsal olaylara. Onlarıda izlerdim.
Şimdiki dizileri hiç izlemiyorum
Yayınlanıyor zaten 😅
Hayat bilgisi
Cennet mahallesi
Aslında çok var yazmaya üşeniyorum 😁
Selena
Bez bebek.
Sen zaten çocuksun :D
@SasukeUchihaxD x_x yooo
tepkiye bak xD
Yeni dizilerde ana tema öpme koklama, kıskançlık, birini birinden ayırma, kadın veya zengin iş adamı için kötü planlar kurmak vs bunlar var.
Eski dizilerde ise hayata dair şeyler var. İnsanların ekonomisi, eğlendiğinde nasıl eğlendikleri ve dozunu bildikleri, yenilere göre daha az uygunsuz sahne var, taklitçiler yok hayatın içinden gelmiş kişiler tarafından canlandırılıyor, ustalık üst düzey, daha samimi eskiler böyle. Hepsi de çoğu kısmıyla adam gibi. En gerçek hayattan uzak olanı bile illaki toplumsal birşeye hayatta sana lazım olcak birşeye değiniyor. Bu yüzden eski diziler yeni dizilerin hepsinden üstündür.
Eski diziler salak değil, ordaki mesajları alamayanlar olabilir.
Deli yürek
ayn benimde