Yaklaşık 1-2 belki 3 onu bile tam hatırlamıyorum bir dizi veya film izlemiştim. Aklımda bir kaç filmden oluşan seri olarak kalmış ama tam emin değilim.
Konusu şu şekildeydi: Bir okul gezisi düzenleniyor ve okul gezisine katılan öğrenciler 4erli gruplar halinde ormanda dolaşıyor. Bizim 4 başrol erkeğimiz ormanda dolaşırken anlık bir fırtına tarzı bir şey oluyor ve bizimkiler kendilerine geldiklerinde hiçbir şey olmadı sanıyorlar. Ama daha sonra fark ediyorlar ki hepsinde 4 ana elementten birinin gücü var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bunlar ormanda gözlerini açtıklarında aslında başka bir evrende oluyorlar. Yani paralel evren gibi. Bir cadıyla falan görüşmeye gidiyorlar. İlerleyen dakikalarda ormanda bir kulübe bulup orada yaşıyorlar bir süre falan.
Saatlerdir bunu düşünüyorum yalvarırım yardım edin hem ingilizce hem türkçe dizi hakkında bildiğim her şeyi her sitede aradım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler <3
Konusu şu şekildeydi: Bir okul gezisi düzenleniyor ve okul gezisine katılan öğrenciler 4erli gruplar halinde ormanda dolaşıyor. Bizim 4 başrol erkeğimiz ormanda dolaşırken anlık bir fırtına tarzı bir şey oluyor ve bizimkiler kendilerine geldiklerinde hiçbir şey olmadı sanıyorlar. Ama daha sonra fark ediyorlar ki hepsinde 4 ana elementten birinin gücü var. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bunlar ormanda gözlerini açtıklarında aslında başka bir evrende oluyorlar. Yani paralel evren gibi. Bir cadıyla falan görüşmeye gidiyorlar. İlerleyen dakikalarda ormanda bir kulübe bulup orada yaşıyorlar bir süre falan.
Saatlerdir bunu düşünüyorum yalvarırım yardım edin hem ingilizce hem türkçe dizi hakkında bildiğim her şeyi her sitede aradım ama bulamadım.
Şimdiden teşekkürler <3
Güncellemeler:
2 ay
Bir detay daha hatırladım filmden bu 4 çovuktan 1 tanesi daha böyle siyah giyinen gotik tarzdaydı 1 tanesi futbol oyuncusu klasik lise dizisi popüler çocuk. Ama hala ismini bulamadım :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
36Cevabı daha hızlı bulabilmemiz için soruyu sende kendi profilinde paylaşabilir misinn lütfeeeen saatlerdir arıyorum kafayı yicem fdlmkdfşlk
Nowhere Boys
@ceylinbgh çok teşekkür ederim
maalesef değil:)
Nowhere Boys
:(
hatırladın mı bende çok merak ettim
Nowhere Boys
Baktim arastirdim erdem savaşcilari diye bisey buldum eski bir yapım?
maalesef o değil :((
Nowhere Boys
Çok teşekkürler
söylerimmm
harbi merak ettim
of bulamadım hala
ayıp ya hala bulamadın :/ ben gidiyorum
iki hesabla aynı anda ne yapmaya çalışıyorsun kız sen
Nowhere Boys
@ceylinbgh teşekkür ederim
Hata var Biyografi filmi çıkıyor. ya da ben bulamadım varsa link atar mısın
Nowhere Boys