temel konusu, arkadaşlarının ihanetine uğrayan birinin intikam alması ama baya bi olay dönüyor dizide. ben de tam bitiremedim 2 sefer izlememe rağmen :)
😅 Ezel ve Suskunlar izlemeye değer mi diye sormuşsun. Şöyle yanıtlayayım. Ezel , baştan sona kendini izleten, izlediğim birçok dizi arasında en sevdiklerim arasında yer alıyor. Suskunlara gelecek olursak. Dizi, bir gurup haylaz çocuğun nefislerine uyarak hırsızlık yapmasını konu alıyor. Bir baklava arabası görüyorlar, gözleri kalıyor ve arabayı çalıyorlar. Sonrasında arabayla yaşlı bir vatandaşa çarparak ölümüne sebep oluyorlar. Bu sebeple çocuk koğuşuna alınan bir avuç çocuğun hapishanede geçirdiği zamanı ve psikolojik sorunları en ince ayrıntısına kadar hissettiriyor.
Ay suskunları birkaç bölüm izledim baktım mafya dizisi gibi hep erkek sıkıldım djxj ezel de böyle mafya dizisi falan ise sevmem sanırım ben duygusal filmleri seviyorum
Sana kalmış, herkes seviyor diye sen de sevecek değilsin. Mesela o kadar beğendikleri Prison Break dizisini bile 2 sezon izledim belki devamı güzeldir diye ama beğenmedim. şu an , The Queen's Gambit dizisini bitirmek üzereyim ve 7 bölümlük bu dizi bile daha çok keyif verdi bana.
Merhaba... Benim dizileride filmlerde hafızamı silmeme gerek kalmıyor değişik bir huy var bende sevdiğim dizi ya da film olunca izlemek isteyince bıkmadan izleyebiliyorum ne kadar sevdiğim önemli.☺️
Ben hiç izlemedim çok sıkılıyorum dizi arıyorum bu yüzden ezeli izlemek istiyorum ama böyle çok erkeksi mafya dizileri hoşuma gitmiyor içinde duygusallık entrika falan olmalı benim için
Yok knk iyi değil, eğer aksiyon ve ağlak şeyler seviyorsan izle ama tavsiye etmem onun yerine cennet mahallesini izle daha iyi cennet mahallesini izledin mi hiç peki
Matrix. Üzerine halen yok ( yancı olarak interstaller star wars star terk inceotion predestination lord of the rings falan diye gider ya kalabalık baktımda 1100 film arasından saydırma şimdi bana )
1|0
0|0
Gizli Üye
2 ay
harry pottee ve azkaban tutsağı 💕 tüm serinin en güzel filmi kesinlikle. çok farklı.
En İyi Erkek Görüşleri