Merhaba... Bildiğim kadarıyla bikaç film önericem umarım yardımcı olur ☺️ Düşman Öldüren tutku Sokağın sonundaki ev Açlık oyunları İçinde yaşadığım deri Tuzak Siyah kuğu Küçük gün ışığım Gibi filmleri izlemediysen izleyebilirsin. İyi seyirler.☺️
Çizgi Ötesi.. Joel Schumacher tarafından uyarlanan Amerikan yapımı gerilim , bilim kurgu filmidir. Filmi Niels Arden Oplev yönetirken senaryo Peter Filardi tarafından yazıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Ellen Page Diego Luna Nina Dobrev James Norton Kiersey Clemons Kiefer Sutherland Beau Mirchoff Steve Byers Daniela Barbosa Jenny Raven Janet Porter Stefano DiMatteo Jessica Rose Jimi Shlag yer almaktadır. Nina Dobrev için izlemiştim. Nina dobrev'i The Wampires Diaries dizisinden tanıyordum. Resmen o dizide büyümüştü kız. :) Ayrıca 1 milyar dolar hasılat yapmıştı.
Split'i yarısına kadar izleyebildim. Çok sıkıcıydı. Dissosiyatif biri var diye izlemek istemiştim onu. The Rain Man'e bakayım en iyisi. :) Günaydın bu arada. :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
107Bildiğim kadarıyla bikaç film önericem umarım yardımcı olur ☺️
Düşman
Öldüren tutku
Sokağın sonundaki ev
Açlık oyunları
İçinde yaşadığım deri
Tuzak
Siyah kuğu
Küçük gün ışığım
Gibi filmleri izlemediysen izleyebilirsin. İyi seyirler.☺️
Joel Schumacher tarafından uyarlanan Amerikan yapımı gerilim , bilim kurgu filmidir. Filmi Niels Arden Oplev yönetirken senaryo Peter Filardi tarafından yazıldı. Filmin oyuncu kadrosunda Ellen Page Diego Luna Nina Dobrev James Norton Kiersey Clemons Kiefer Sutherland Beau Mirchoff Steve Byers Daniela Barbosa Jenny Raven Janet Porter Stefano DiMatteo Jessica Rose Jimi Shlag yer almaktadır.
Nina Dobrev için izlemiştim. Nina dobrev'i The Wampires Diaries dizisinden tanıyordum. Resmen o dizide büyümüştü kız. :)
Ayrıca 1 milyar dolar hasılat yapmıştı.
Teşekkür ederim. :) Ben de size psikolojik bir film olarak Abre Los Ojos'u tavsiye edeyim. Bu tavsiyenizi karşılıksız bırakmak istemedim. :)
Teşekkür ederim canım benim. <3 :)
Rica ederim. :)
zindan adası veya dediğim gibi
Zindan Adası'nı izledim. Süper. Onu zaten izlemeyen yoktur.
6. his tavsiye ederim sonunda küfür etmene garanti veriyorum şaşkınlıktan ckkckckd
Tamamdır. Teşekkürler tavsiye için. 👍
İzledim. :) Çok güzeldi gerçekten.
yaa değil miii :)))
1408 i de öneririm beynin baya yanacak 😂
Teşekkürler. :)
rica ederimmm
Lie to me
Türkçe düblajı var
Beden dili üzerine
Split'i yarısına kadar izleyebildim. Çok sıkıcıydı. Dissosiyatif biri var diye izlemek istemiştim onu.
The Rain Man'e bakayım en iyisi. :) Günaydın bu arada. :)
Kuzuların Sessizliği de güzeldir. Günaydınlar 🙂
Teşekkürler. :)
6. His
Telefon kulubesi
İzledim. :)