konusu için bile izlenir. bazı tarafları uzattıklarını düşünüyorum , mesela bir sezondaki boş bölümleri geçseler 20 bölüm varsa 15 e falan iner. ama onunda fanatikleri var işte. onun haricinde john reese çok karizma bir karakter. takım elbisenin bu kadar yakıştığı başka birisi olamaz. gerçek hayatta da aynı şekilde gülen birisi değil ciddi duran birisi. dizide machine özellikle çok ilgi çekici bir unsur. hiçbir dizide böyle bir şey yok. geçenlerde next diye bir dizi gördüm 3-4 bölüm baktım , tamamen person of interest çakması bir şey. ama person of interestte tüm karakterlerin bir hikayesi falan da var , o yüzden her şekilde izlenildiğine pişman olunmayacak bir dizi bence
Bunları izledikten sonra kimse gidip Türk dizisi izlemek istemez herhalde 😀 Gerçekten çok iyi bir kurgulari var. Çok fazla dizi izlemiş biri olarak benim için ilk 5'te yer alır.
ben 60 tan fazla yabancı diziyi seyretmiş bitirmiş birisiyim. manga anime falan zamanında bunlara da baktım. ondan öncesinde türk dizilerine de baktım. kurtlar vadisinin ilk zamanlarına biraz , işte aşkı memnuya biraz , adanalı , tövbeler tövbesi , kasaba , leyla ile mecnun ve birde uçurum... zaten yeterli türkiye de izlenebilecek tüm farklı türdeki dizileri seyretmiş sayılırım. aynı şeyleri tekrar tekrar izlemenin manası yok. o yüzden yeterince kıyas yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. ve 60 dizide sorsan 10 tane aklıma dizi gelir yabancı olarak. bunlardan bir tanesi de person of interest ise , buda o dizinin başarılı bir yapım olduğunun göstergesidir. zaten oyuncuları da boş isimler değiller. lost izleyenler bilirler, çoğu oyuncuyu farklı rollerde farklı dizilerde sürekli görüyoruz. dizinin müzikleri aksiyon sahneleri gayet güzel , hatta şuanki aksiyon filmlerini aratmıyor diyebilirim. daha ne olsun , bazı yerleri abartılı geliyor. mesela john reese sürekli son anda yetişmesi , artık senaryo gereği diyorum. eğer bir olay olduysa ve birisi ölecekse belli bir noktadan sonra korkmuyorsun heyecanlanmıyorsun. zaten birazdan john gelir yargı dağıtır diye , zaten demene kalmadan reis geliyor iki pataklayıp yoluna bakıyor xD ama tavsiye ederim tabi herkese , izleyin izlettirin. belki yabancı dizilere bir başlangıç yapılmasına sebep olur. çünkü ben yabancı dizi izleyen birilerini görünce mutlu oluyorum , tanımadığın birisi olsa bile oturup konuşabiliyorsun yani. iyi oluyor
Biz onu izledik, tekrar izledik bitirdik gitti artık suyu çıktı onu geçtim aşırı saçma geliyor. İlk dört film daha izlenimi sonrasına hiç bakma bile derim.
İnsan sevdiğini birine benzetmez derken yani onu biri ile karıştırmaz tanır anlamında dedim. İlgini çeken biri yani belli ki. O zaman aklına obu getirmesi gayet normal. Bunu anlayabilirim
Bende yaşadım bunları sonuçta insan eşekten düşerse, eşekten düşeni anlamalı. Anlamıyor ise, sorun var demektir. Nerden tanıdın sen bu Bulgarca arkadaşı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2315bazı tarafları uzattıklarını düşünüyorum , mesela bir sezondaki boş bölümleri geçseler 20 bölüm varsa 15 e falan iner. ama onunda fanatikleri var işte.
onun haricinde john reese çok karizma bir karakter. takım elbisenin bu kadar yakıştığı başka birisi olamaz. gerçek hayatta da aynı şekilde gülen birisi değil ciddi duran birisi. dizide machine özellikle çok ilgi çekici bir unsur. hiçbir dizide böyle bir şey yok.
geçenlerde next diye bir dizi gördüm 3-4 bölüm baktım , tamamen person of interest çakması bir şey. ama person of interestte tüm karakterlerin bir hikayesi falan da var , o yüzden her şekilde izlenildiğine pişman olunmayacak bir dizi bence
Bunları izledikten sonra kimse gidip Türk dizisi izlemek istemez herhalde 😀 Gerçekten çok iyi bir kurgulari var. Çok fazla dizi izlemiş biri olarak benim için ilk 5'te yer alır.
ben 60 tan fazla yabancı diziyi seyretmiş bitirmiş birisiyim.
manga anime falan zamanında bunlara da baktım. ondan öncesinde türk dizilerine de baktım.
kurtlar vadisinin ilk zamanlarına biraz , işte aşkı memnuya biraz , adanalı , tövbeler tövbesi , kasaba , leyla ile mecnun ve birde uçurum... zaten yeterli türkiye de izlenebilecek tüm farklı türdeki dizileri seyretmiş sayılırım. aynı şeyleri tekrar tekrar izlemenin manası yok.
o yüzden yeterince kıyas yeteneğimin olduğunu düşünüyorum. ve 60 dizide sorsan 10 tane aklıma dizi gelir yabancı olarak. bunlardan bir tanesi de person of interest ise , buda o dizinin başarılı bir yapım olduğunun göstergesidir. zaten oyuncuları da boş isimler değiller. lost izleyenler bilirler, çoğu oyuncuyu farklı rollerde farklı dizilerde sürekli görüyoruz. dizinin müzikleri aksiyon sahneleri gayet güzel , hatta şuanki aksiyon filmlerini aratmıyor diyebilirim. daha ne olsun , bazı yerleri abartılı geliyor. mesela john reese sürekli son anda yetişmesi , artık senaryo gereği diyorum. eğer bir olay olduysa ve birisi ölecekse belli bir noktadan sonra korkmuyorsun heyecanlanmıyorsun. zaten birazdan john gelir yargı dağıtır diye , zaten demene kalmadan reis geliyor iki pataklayıp yoluna bakıyor xD ama tavsiye ederim tabi herkese , izleyin izlettirin. belki yabancı dizilere bir başlangıç yapılmasına sebep olur. çünkü ben yabancı dizi izleyen birilerini görünce mutlu oluyorum , tanımadığın birisi olsa bile oturup konuşabiliyorsun yani. iyi oluyor
Biz onu izledik, tekrar izledik bitirdik gitti artık suyu çıktı onu geçtim aşırı saçma geliyor. İlk dört film daha izlenimi sonrasına hiç bakma bile derim.
Terseten başladım filme... ilk üç filmi kaldı sadece.
Aaa çok yanlış yapmışsın ama artık çok geç en salak saçma ve kalitesiz olanları izlemişsin o zaman şuana kadar.
Pahaha amma aşşaladın ya... ben sevdim seriyi
Bu konuşmayı birde sneşnle beş sene sonra yapalım o zmana izle sen yerden yere vurursun ben değil :)
Yaşına bakmak için profiline girdim... fotoğrafa baktım tepkim aynen şu "😳tövbe😳 bismillahirahmanirahim 😳euzubillahimine😳 şeytani 😳racim😳"...
Bitine benzettim de 😅😅😳
Ahaha bu neydi şimdi ciddiyim anlamadım :) bu kadar şaşkınlık neden? Benimde aydınlat lütfen
tipini birine benzettim de, seni o sandım, ama şaşırdım çünkü türkçe bilmeyen biri...
Neyse boşver 😂
Ahaha alamancı mı :)) hiç birine bu kadar benzetildipini de hatırlamam :) bu ilk oldu sanırım :)
Yok alman değil bulgar 😆
O da olur yavuklun olamaz. İnsan sevdiğini birine benzemez bu kadar :) ilgi duyduğun ya da tanıdığın biri olabilir.
Bence yanlış düşünüyorsun ya... insan sevdiğini birine benzetmez değil, insan birini sevdi mi her yüzde onu arar gözleri...
Zaten ilk bi bakınca o canlandı gözünde ama haklısın (yavuklum) falan değil
İnsan sevdiğini birine benzetmez derken yani onu biri ile karıştırmaz tanır anlamında dedim. İlgini çeken biri yani belli ki. O zaman aklına obu getirmesi gayet normal. Bunu anlayabilirim
Evet...☺
Bende yaşadım bunları sonuçta insan eşekten düşerse, eşekten düşeni anlamalı. Anlamıyor ise, sorun var demektir. Nerden tanıdın sen bu Bulgarca arkadaşı?
Anlayışının için teşekkürler...
Ben de bulgaristsndayim yani, ülkemin vatandaşı kendisi 🤣
Hmm sende Türkçe çok akıcı olunca bir de o bilmiyor diyince :) öyle düşündüm o zaman sen aşıksın arkadaş ')
Evet... hemde çok 😔💔🚬
Haberi var mı, çocuğun?
Evet var... 🥺
💐🥀
Yanlış anlam istersen özelden yaz dertleşelim ama baştan yorum farklı bir niyet ile yazmıyorum. Biliyor peki ne tepki verdi?
Tamam...
Kralsın
Güzel film.