Fantastik serüvenlerle dolu bir dizi çekmek isterdim. Sanırım bu herkesin hayalidir. Milyonlarca insanı televizyona kilitlemek için geri kalan tek şey bütçe sanırım. :)
İkinci dünya savaşının bitiminin sonrasında 1950-1960 yılları arasında Amerika’da cinayet masasında dedektif olan bir adamın hayatını konu alan bir dizi yapmak isterdim. Gerilim, dram, polisiye ve psikolojinin dahil olduğu bir dizi olurdu. Karakter hem korkunç cinayetleri çözmeye çalışırken hemde bu cinayetleri incelerken aklına II. Dünya savaşında yaşadığı sarsıcı anılar gelirdi.
Bir dizi çekme şansım olsaydı, polisiye türünde bir dizi olurdu. Oyuncu kadrosunu çok dar tutardım. Fantastik serüvenlerle dolu dizileri ve diğer dizileri de severim ama listemin ilk sırasında hep polisiye diziler vardır. 😊
1970, 80, li yıllardan komik neşeli eskiyi sıcaklığı dostluğu kardeşliği sevgiyi sevdayı yansıtan mahalle dizisi. Sağlam cast yapmış tecrübeli oyuncular.
Keşfedilmemiş kayıp kıtayı keşfe çıkıp, içinde hem korku hemde komedi barındıran sahneler.
Tv dizisi olacaksa ilk 3 bölümünü sinema filmi tadında yapardım masraftan kaçınmam çünkü keriz izleyicileri toplamanın tek yolu budur yoksa ne kadar salak olsalarda 3 saatlik diziyi seyrettirmek zordur. Sonradan parayı bulunca senaryoyu s*çarken yazardım umrumda olmazdı
Fantastik tarzda ve bilim kurgu içeren dizileri filmleri çok seviyorum bu iki kategoride bir yapım yapardım. Konusu diyince aklıma gelmedi ama seyircinin ilgisini çekecek bir konu bulmak için uzun bir zaman düşünebilirdim.
En İyi Erkek Görüşü