Hem de zevkle izliyoruz 😂 kızımla oğlum analiz bile yapıyorlar olaylarla ilgili 😂 valla
Orda zaten insanların psikolojisi nasıl bozulmuş o anlatılıyor. Dışardan seyirciyiz biz )))
Benide etkiliyor. Mesela kıs kardeş sırf ablası için yaşıyor. O istiyor diye bilinç altına mesaj verip altına işiyor. Çünkü abla anneyi kolyaşamış, ona karşı büyük suç işlemiş, sonu kanser olup ölmek olacak. Sürekli bunları düşünüyorum izlerken ağabey hayali bir kahraman, kızlar gerçek, ağabey bir dönem sokaklarda yaşamış olmalı, onun derdi de, sokakları temizlemek. Aslında hepsinin derdi, annelerinin üzerlerinde bıraktığı kiri olduklarına iknayı atabilmek. Böyle oluyorum ilte, yoruyor beni🙂
Kısaca söylersek eğer, onların hepsi sevgisizliğin kurbanları. Babadan başla, anne ve çocuklarına kadar, kimse kimseyi sevmiyordu. Ve gelinen sonuç bu. Anne sevgisizliğin tüm öfkesini çocuklarıyla paylaşıyor. Her ailede bu böyledir, anne baba öğretir tüm duyguları bize. Tüm duygularını çocuklarıyla paylaşıyor.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Dün bir ablam bahsetmişti işyerinde. Düşünüyordum. Şimdi sen söyleyince hepten girdi aklıma. :)
Yok doğru anladım. O güzel mahalşe külyürü, aile gibi mahalleler yok artık. Ondan dedim🙂
90'larda su olmadığı zaman, kimin evinse su varsa gider elimizi yıkardık. Açsak yemek yerdik, komşu çocukları bizde film izlerdi. Şimdi nerdeeğe?
En İyi Kız Görüşleri