En son izlediğiniz dizi/film hangisiyse onun evreninde yaşayacak olsanız bu evren hangisi olurdu? -Doctor who izledim
Güncellemeler:
2 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hangi dizi/film evreninde yaşardınız?
@ugurBYZEUS valla kız yaman çıktı bana sallayamıyor ama seni yakaladı 😃
Soran
2 ay
Sana sallamamı gerektircek birşey yok ortada en başta cevap verdim zaten yapım aşamasında o film ve diziler için 0dan karakter ve dünyalar oluşturuluyor bu yüzden evren olarak nitelendirdim gerçek olarak kabul etmiyoruz sonuçta abartmaya gerek yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39O zamanlardada hastalık ve ölümler çok fazlaydı valla iki ucu b*klu değnek
Veba dan bahsediyorsan haklısın. Ancak İnsanlık zaten büyük bir uçuruma sürükleniyor.
hayaletlerin içinde yaşıcam demek :D :D
Mesela doctor whonun kendi evreni var bu dizi veya avengers var bununda kendi evreni var buda film 😛😛😛
Realist olmayı fazla abartmışsın sen gerçek evren demedik zaten
sorma pandam o kadar minik dünyaları varki o filmler onlara evren geliyor :D :D :D
Kendi evrenimizden hayır görmedik ecnebilerin evreninde harcarlar bizi. 😃
Bunu diyen kişi film karakterini pp yapmış baya komik ve üzücü
O kadar minik dünyası varki gerçek olmayan bir tanrının ismini nickinde kullanmış 😂😂😂😂😂
@ugurBYZEUS valla kız yaman çıktı bana sallayamıyor ama seni yakaladı 😃
Sana sallamamı gerektircek birşey yok ortada en başta cevap verdim zaten yapım aşamasında o film ve diziler için 0dan karakter ve dünyalar oluşturuluyor bu yüzden evren olarak nitelendirdim gerçek olarak kabul etmiyoruz sonuçta abartmaya gerek yok
Ben gırgır yapıyorum gizlican zaten.
Böyle tanımlayıp nitelendirmen gayet normal.
@RealistPanda vallahi yaman çıktı, iki dakkada, ikimizide bi yerden ykalayıp yere serdi ya la. :D :D :D
Daha çok seni zeusçum 😃
hades diyoki şimşeği indir tepesine :D :D :D
@RealistPanda etiketleyemedim yala :D : D
@gizli üye- o kadar geniş bir hayalgücü ve yetenekleri varki ah bir bilebilsen senin süper kahramanlarını tükürüğümde boğarım bebek
şu an boğdun kanka
@RealistPanda öpsünde geçsin o zaman, hayat öpücüğü versin sana ahahaha.
Ağlıyorum şu an
Kiyamam saka yaptimm
Gel kuzumm
Bir bakıma ben de Doctor Who sayılıyor