Şu Tv'de ki skeç programlarında yetişen oyuncuların nedense dizi ya da film oyunculukları pek iyi olmuyor. Ben TV izlemem dizi asla izlemem. En son yaprak dökümünü falan izledim sanırım. Onun yerine eski dizi ve filmleri izlerim internetten. Eski dizi ve filmlerin tadını şimdikilerden alamıyorum bir turlu. Konusu olsun oyunculukları olsun simdikilerin hepsi birbirinin benzeri. Bayan oyunculara bakıyorsun hepsi birbirinize benziyor erkekler de öyle keza. Konular hep aynı.
Kadro güzel ama izlenebilirliği yok gibi geldi bana. Ya da bilmiyorum oturup iki saat diziye bakmışlığım yok. Fragmanı bile yetti. Muhtemelen de uzun sürmeyecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Bende izliyorum ama çok boş sahneler var
Şu Tv'de ki skeç programlarında yetişen oyuncuların nedense dizi ya da film oyunculukları pek iyi olmuyor. Ben TV izlemem dizi asla izlemem. En son yaprak dökümünü falan izledim sanırım. Onun yerine eski dizi ve filmleri izlerim internetten. Eski dizi ve filmlerin tadını şimdikilerden alamıyorum bir turlu. Konusu olsun oyunculukları olsun simdikilerin hepsi birbirinin benzeri. Bayan oyunculara bakıyorsun hepsi birbirinize benziyor erkekler de öyle keza. Konular hep aynı.
Haklısın benim babamda öyle hep eski dizileri , filmleri izliyor mesela bizimkiler gibi
Babana selam soyler misin :) senin gibi biri daha varmış baba dersin
Söylerim :))
Çocuğu diyorsan Berat Efe parlar
solda birtane erkek var. baştada'da belirttim zaten sol diye.
İşte o Berat Efe parlar
Hmm kimin çocuğu diye soruyorsan bilmiyorum ama güldüy güldüy de tanındı tiyatrocu
Oyunculuğunun kötü olduğunu düşünüyorsan iftarlık gazozu izle derim:))
sevemedim bi türlü ve ben şahsi fikrim sevmiyorum oyunculuğunu
Fikrine bir şey demedim zaten öneride bulundum kendi fikrin:))
the 100 izle sende