Dizi ya da film çekicek olsaydınız konusu ne olurdu?
Güncellemeler:
2 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Dizi ya da film çekecek olsaydınız konusu ne olurdu?
II. Dünya savaşında görev yapmış ve savaşın bitiminden sonra ülkesine dönmüş olan cinayet büroda çalışan Amerikalı bir dedektifin hayat hikayesini konu alırdım. Hem savaşın bırakmış olduğu psikolojik etkiler hemde cinayet bürosunda çalışmasından ötürü polisiye, psikolojik ve dram filmi olurdu.
Kesinlikle Kanal 7 gibi bir salaş tv kanallarında olurdu. Ve konusu da küçük bir kız çocuğu etrafında dönerdi, tüm yaşlılar ekranda reyting kırdırırdı. Hele birde hergün yeni bölüm çıkartan diziyse. 1 hafta sonra üsküdardan yalı alacak kadar para çıkardı hahah
Yapılması gereken ve bazı konulara değinmek için yapılacak o kadar çok flim ve dizi var ki aklınız hayaliniz durur misal ben bu zamana kadar 3 hikaye yazdım her biri 120,130 satiyfadan oluşuyor
Adı mavi rüya olurdu Rüyasında babasının ölmediğini gören kız peşine düşer Yıllar önce denizlerde çalışan ama kaybolan babasının yaşadığı şüphesi kızı meleği denizlere çeker Annesi her ne kadar baban öldü desene melek inanmaz Ve maceralar başlar
En İyi Erkek Görüşleri