Ama bir yerde şey kaçırıyorsun bu film şu an son üç gündür internet üzerinde en çok linç yiyen ve en berbat yorumların yapıldığı film. Bu nedenle sevmeyeceğini bilmen lazımdı ki film fragmanda bile afedersin ama ben herkese hitap etmiyorum diye bas bas bağırıyordu :D İzlemen hata olmuş sen benim önereceğim filmleri izle de için açılsın biraz.
Buna ek olarak Game diye bi film izledim 1997 yapımı. Normalde efsaneler arasındaymış ama yeterince beğenemedim. İnsanların yorumuna aldanıp izledim. Eğer o kadar yorum okumayıp izleseydim beğenirdim belki ama muhteşem şu bu falan diye yorumları görüp yüksek beklenti ile izledim ve doğal olarak da film bitince eee diye sordum kendime sadece.
ewet bencede nasil bu kdar kotu yapabilmisler die dusundum. senaryoda bi bokluk war sanirim. muzikal dicem degil. konu sıkısip kalmis. surekli bi seks verilmeye calisilmis oda olmamis tam verememisler. oyuncular guzel ama oyunculuk yapacak konu yok senaryo yok sonuc vahim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1715Buna ek olarak Game diye bi film izledim 1997 yapımı. Normalde efsaneler arasındaymış ama yeterince beğenemedim. İnsanların yorumuna aldanıp izledim. Eğer o kadar yorum okumayıp izleseydim beğenirdim belki ama muhteşem şu bu falan diye yorumları görüp yüksek beklenti ile izledim ve doğal olarak da film bitince eee diye sordum kendime sadece.
Sadakatsiz
Atiye
Hercai özellikle böyle salak bi dizi görmedim Brezilya dizisi gibi
Hiç bana hitap etmedi, bedendir bilmem. Halbuki sevdiğim tarz. Bekki de bir oyuncuyu ya da mekanı sevemedim.
beğenmedim bu diziyi...
ayrıca harry potter yüzüklerin efendisi falan da bana göre değil..
Tövbeler olsun , Savaşcı
Menajerimi ara
Aşk ve Gurur
Masumlar apartmanı
Obitti