Haydarrina iyi gaza getiriyor. 😀
Döneminin üstünde olan bir dizi. Günümüz jenerasyonu olarak bazı noktaları bize yabancı gelse de gayet başarılı bir yapım.
Jeneriği bile ses yapmadan izler dinlerdi herkes ulan ne güzel zamanları sokaktan simitçi geçerdi bi de miss gibi tereyağına sürerdik 😄
Sen kralsın peki sever miydin nasıl buluyordun duygularını ve izlenimlerini paylaşır mısın?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben yetişemedim Kurtlar Vadisine yetişebildim ama tekrarlarını ve internet üzerinden izleyerek bitirdim hep diziyi
Bence bu benim fikrim ama kime anlattıysam herkes haklılık verdi. Kurtlar Vadisi'nin senaryosu Deli Yürek Bumerang Cehennemi filmi çekilirken ortaya çıktı. Ozellikle Bozo karakteri çok soru işareti bıraktı kafada aslında Kurtlar vadisi Deli Yüreğin devamı sayılabilir. Bozo karakteri ne olduğu çözülemeyen bir karakterdi.
Devlet isleri ile uğraşan bir ajandı bence. Kurtlar vadisi ile ilişkisini bilemedim tabi.
Nasil sence usta benim en begendigim Kenan imirzaluoglu dizisidir. Ezelden daha iyi bana göre.
En İyi Erkek Görüşü