Re:zero gangsta hellsing ultimate b the beginning monogatari serisi var ama sarar mı bilmem ergo proxy deadman wonderlan belkii aklıma şu an bunlar geldi ama re:zero bence baya iyiydi
Rica ederim illa çok sarmıycak şeyler de olabilir yazdıklarım arasında herkesin zevki tutmaz sonuçta ben de aklıma ne geldiyse yazdım yakın olarak, çok bilinen şeyleri yazmadım zaten biliyosundur diye
herkes death notu'u öneriyo başta jxamxhnxamxhs ama şu an da onu izliyorum zaten hatta dün L'nin öldüğü bölümü izledim çok üzücüydü😔👉🏻👈🏻 önerdiğin diğer animelere de bakcam teşekkür ederim<333
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
410God of the high school
Bi tane yazıyim de iyice nası bişey aradığını yazarsan ona göre önerilerde bulunurum yani 😂
aksiyonlu ve kafa yorucu şeyler gizemli gibi böyle hdmahabsmbdmw death note gibi
Re:zero gangsta hellsing ultimate b the beginning monogatari serisi var ama sarar mı bilmem ergo proxy deadman wonderlan belkii aklıma şu an bunlar geldi ama re:zero bence baya iyiydi
uhuuw teşekkür ederiim👉🏻👈🏻
Rica ederim illa çok sarmıycak şeyler de olabilir yazdıklarım arasında herkesin zevki tutmaz sonuçta ben de aklıma ne geldiyse yazdım yakın olarak, çok bilinen şeyleri yazmadım zaten biliyosundur diye
aslında pek bildiğim sayılmaz sadece 1 2 aydır izlemeye başladım
Yine yardımcı olmaya çalışırım başka zaman çok bilinenler illa karşına çıkar zaten ufak bi aramayla veya sormayla bile
peki anladım yeniden teşekkürleer🤗
@BuDogruu Hellsing ultimate şu yeni gibi olan mı?
@efkarlıhatun28 evet yeni olan eski olanı izlemedim
@BuDogruu eski olan daha güzel yeni olanda vampirina falan saçma geldi fazla izlemedim.
Eski seriyi izlemediğim için bi yorum yapamıycam ben yenisiyle biliyorum büyük ihtimalle eskisi de şu an bana saçma gelebilir 😅
@efkarlıhatun28
@BuDogruu olabilir.
Plunderer de hafiften uygunsuzdu ama güzeldi.
Hahiften dediysem sana ağır gelebilir belki.
peki bakıcam teşekkürler
Önemli değil.
anldm
Akshqhshausowıe
Anime izleyenin kendisine saygısı yoktur jsjshdhsr
ok boomer😽💅🏽🤗🤗
Death Note
Tokyo Ghoul
Attack on Titan
Samurai Champloo
herkes death notu'u öneriyo başta jxamxhnxamxhs ama şu an da onu izliyorum zaten hatta dün L'nin öldüğü bölümü izledim çok üzücüydü😔👉🏻👈🏻 önerdiğin diğer animelere de bakcam teşekkür ederim<333
Death note klasik animedir:D
bi de naruto var onu izlemedim ama beğenen çok fazla kişi var
Dragon Ball vb en bilinen animeler
onu da öneren çok eveet ama o daha tarzda pek sevmiyorum
thnx sonra bakcaam👉🏻👈🏻
Rica ederim 🤙
öyle rengarenk şeyler sevmiyorum hdmahxwmhdkwhd
hmm ok
şu an da onu izliyorum zaten 24. bölüme geçtim😌
aksiyonlu bişiler
O tarzlar bende yok
ne tarz izliyosun?
Değişik şeyler alengirli filan
falan*
iyiymiş👌🏻
Filan filan inter milan asdf
teşekkür bakarım
Rica ederim tavsiye ederim
şimdi türüne baktım tam istediğim tarzdan😽
Evet öyle canım😙😙
uaa o çok popüler hdamxhakxhskxh
bu arada tabikide değil
tabii ki de*
Küstahlık yapmanı gerektirecek bir şey yok ortada
onu izliyorum şu an da 24. bölüme geçtim ve izledikçe kendimi çok mal hissediyorum aw aşırı zekiler xhsmxhamhxsmjdej
codei geass da onun gibi akıl oyunları var
code geass
teşekküür ederiiim👉🏻👈🏻
pekii👉🏻👈🏻
onun ben bütün bölümlerini izledim zhmahxmshdmjj disney de