Kader çok başka bir film ya. Kafayı yedirmişti bana. Ufuk Bayraktar'i ilk o filmde görmüştüm. Sonrasında Ezel'de falan gördüğümde bu dizi patlar demiştim. 😅
Daha kötüsü var. 😅 (Muzo;M Gardiyan Osman;G) M-Bizim şişme bebek ne olacak? G-Sen onu bana hediye etmiş ol ben onu şişirip bi yere zulalar paraylan yaptırım yolumu bulurum. İbrahim-Olur mu? O zaman şişme peze. venk osman derler. G-Ne dedekleri önemli değil, parayı versinler ne derlerse desinler ben artık haysiyet takılmıyoum oğlum maddiyat takılıyorum. 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
38Kolyeni bende unutmuşsun, akşam gel al.
-Yanginda düşürdüm sanıyordum.
Yangın sayılır.. 😅
Bu da çok güzel 😅🥺
Yaşından büyük o film. Pek kimse de bilmez yaşıtlarından. Sen nereden biliyorsun kız 😅
Kitabını da okudum filmini de izledim, eskileri seviyorum ☺️
Erkan Can'in Gemide filmini izledin mi? Özellikle İstanbul'da yaşıyorsan izlemeni tavsiye ederim. İstanbul'un o zamanki hali hayrete düşürecektir. 🙂
İzlemedim, ama izleyeceğim☺️
Tavsiye ederim. Sonrasında da Laleli'de bir Azize'yi izle. Devamı niteliğinde bir film o da.
o film gemide kader vs bunlar aşırı popüler :D
Kader çok başka bir film ya. Kafayı yedirmişti bana. Ufuk Bayraktar'i ilk o filmde görmüştüm. Sonrasında Ezel'de falan gördüğümde bu dizi patlar demiştim. 😅
kime kafayı yedirmiyor ki hele haluk bilginerin çıldırma sahnesini gördükten sonra
Şahsiyet'i de izlemişsindir sen?
çıktığı vakitler bir iki bölümünü izledim
Haluk Bilginer'in oyunculuğunu seviyorsan bitir derim. Oldukça keyifliydi. 🙂
bilginer bambaşka bir şey. çorapları için bile izlenir
Yok artık? 😅 Ben o çoraplardan birini giydiğim için 2 ay milletin ağzına sakız olmuştum. 😅
hayır çok keyifli öyle çoraplar çok severim giyinmeyi
Joker Bu medeni insanlar zor günler geçirdiklerinde ne yaparlar bilirmisin sen sana söyleyim birbirlerini yerler 😅
Kolpaçino
Kaç tane cigaramiz kaldı? 😂 Hele ki '🙄' şu emojiyi görünce aklıma İbrahim'in o hali geliyor. 😅
@Katatespızartmasıı ahahaha muhteşem film
Evet gerçekten çok iyi. "Asuman evlenmiş." Deyip iyi akşamlar dileyeyim. 😅
@Katatespızartmasıı kerptirtme beşiğini :D
Komşuda bi herif doğdu diye senin onla evlenmen gerekmez. Sapıklığın alemi yok! 😂
@Katatespızartmasıı s. al. ak karılar :Ddd
Şişme bebeğin adı ne olacak? 😂
@Katatespızartmasıı ıyy o sahne çok kötüydüüüü
Daha kötüsü var. 😅
(Muzo;M Gardiyan Osman;G)
M-Bizim şişme bebek ne olacak?
G-Sen onu bana hediye etmiş ol ben onu şişirip bi yere zulalar paraylan yaptırım yolumu bulurum.
İbrahim-Olur mu? O zaman şişme peze. venk osman derler.
G-Ne dedekleri önemli değil, parayı versinler ne derlerse desinler ben artık haysiyet takılmıyoum oğlum maddiyat takılıyorum. 😂
@Katatespızartmasıı ahahaha bunu unutmuştum
Ahahahha 🙂