Yok pek Takılmam Adı üstünde film olduğu senaryodan ibaret olduğu için bu nasıl oldu bu nasıl olabilir diye düşünmem pek ama The Collector Koleksiyoncu Filminde ki bazı durumlara takıldım İlk filminde Anlamadığım Koleksiyoncu denen Psikopat seri katil nasıl rahat bir şekilde eve girebiliyor ev sahiplerinin hiç mi haberleri Olmuyor şüphe etmiyorlar diye düşündüm Hadi adam giriyor ev halkını çabuk avlıyor yani esir alıyor bir anda ev halkı hiç mi mücadele Etmiyor tamam kadın kendini koruyamaz ama eşi koleksiyoncuyla mücadele edebilir etkisiz hale getirme şansı var Koleksiyoncu sporcu bir adam değil sonuçta zayıf hafif yaşlı biri Koleksiyoncu ondan sonra Koleksiyoncu evin her bir tarafına o kadar kısa sürede nasıl tuzaklar kuruyor önce gece eve Soygun için gelen arkin girdiğinde evde hiçbir tuzak yoktu Koleksiyoncu eve girince sonradsn Heryerde tuzaklar çıktı o kadar kısa sürede olması bu kadar tuzaklar kurmak imkansız filmde biraz senaryo eksikliği filmde bir kaç açık vardı izleyenler anlar zaten birde filmin sonunda arkin Koleksiyoncu ya tuzak kurdu Koleksiyoncu nun üzerine bıçak düştü karnına girdi hepsi garip sesler çıkararak bayağı bağırdı Koleksiyoncu ama sonradan hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalktı sapasağlam arkini ele geçirdi sandığa kapatıp alıp götürdü buda çok saçma yani saçma olan üstüne bıçak düştüğü zaman yara alması yürürken zorlanması gerekirken adam olumsuz gibi normal yürüyor ama film çok güzel filmde onu Söyleyim gerilim ağırlıklı film sevenler için izlenmesi gereken filmlerden biri ben kaç defa izledim bitirdim o kadar çok sevdim filmi yani
Ben büyük mantık hatalarına bile takılmıyorum. Sanırım filmlerde/dizilerde çok fazla gerçekçilik aramıyorum. Dolayısıyla küçük mantık hataları yüksek bir ihtimalle dikkatimi dahi çekmez...
En İyi Erkek Görüşü