100 bölüm kadar selenaya dayanmak zor olmadı mı gerçi Aslı Aykar varken izlenirdi o kadınada çok gülüyordum böyle korkup telaş edince bir çığlığı vardı hele birde sinirlenince hıçkırık tutuyordu kadını 😅😅
Evet hatırladım ama başlık parası başlık parası, bir damat veya ailesi tarafından evleneceği veya evlenmek üzere olduğu kadının ailesine ödediği para, mal veya başka bir servet şeklidir. Başlık parası, gelin veya ailesi tarafından karşılanan çeyiz ile karşılaştırlabilir. Bazı kültürlerde hem çeyiz hem de başlık parası bir arada bulunabilir. Başlık parası birçok kültürde görülen bir özelliktir. Gelenek birçok Asya ülkesinde, Orta Doğu da, Afrika'nın bazı bölgelerinde ve bazı pasifik ada toplumlarında, özellikle de melanezya'daki ülkelerde uygulanmaktadır. :D
Zamanında dizinin Ayşesi belemir temizsoyun gençlik hallerinin resimlerini kullanarak face açmıştım hoşlandığım çocuk ile konuşmuştum sjskdkdk benden resim istiyordu bende sürekli bulduğum tüm resimlerini atıyordum. Ne kadar inanmıştır bilmem bu da böyle bir anı
Hergün bir sürü resim atıyordum. O rahat biriydi o da bana atıyordu. Sonra dedi yüz yüze konuşalım falan demeye başladı bende hep reddediyordum anladı bir süre sonra sonra konuşma kesildi
Sihirli annem değilde selena dizisinideki alamet hocalarının olduğu bölümleri izliyorum bende çok çatlak adam ya 😅 cennet mahallesinide izlerim hayla tam komedi dizisi
TV de yayınlandığı zamanlarda izlerdik. Pazar akşamları saat 20:00 de başlardı yanlış hatırlamıyorsam. Bunlarda bizim çocukluğumuz saklı aklıma direk 7. Sınıf günlerim geldi.
Seksenleri izledimde hiç bir dizi bu tadı vermiyor çocuklar duymasında kendi içinde başka bir hikayeye veriyorlardı ve bir şeye bağlı gitmiyorlardı çok iyiydi bu bakımdan
En İyi Kız Görüşü