Birçok ünlü isim birlikte olduğu kişiyle yaş bakımından uyumsuz olması nedeniyle eleştirilmişti. Biraz ortalık duruldu, insanlar alıştı derken şimdi de dizi sektöründe başrol karakterlerin uyumsuzluğu adeta baba kız dedirtiyor. Bu durumun nedeni ne olabilir? Sizce gençler kötü etkileniyor mu?
Zaten çok hassas ve çabuk etkilenen bir milletimiz var, yapımcılar toplumun ahlak ve zaaf kitlerini çok iyi biliyor. Sen ürünü ortaya koyduğun zaman onu mutlaka yemeye başlıyor bu millet. Yıllarca neden klasik holding sahibi oğlan ve fakir kız aşkından oluşan yaz dizileri çekildi diye yakınılıyor. Sebebi bu işte, yapımcılar uyanık, yaptıkları dizilerin kalitesine bakmıyor, nasıl olsa ürünün alıcısı çok bu ülkede, ben önlerine koyarım onlar yesin, ben alacağım paraya bakarım diyor. Temele bakıcak olursak sorun yine milletimizde, kimse okumuyor, araştırmıyor farklı alanlara yönelmiyor ve algıları çok sığ kalıyor. Tüm gün evinde dantel örüp koca bekleyen kızlarımız ve onların anneleri oldukça daha bu halk 50 sene daha uyutulur bu dizilerle. Biz anca Kemal Sunalın fakirken vitrinde tavuğa ekmek bandığı gibi Hollywood un camlarına ekmek banarız. 👏 👏
Böyle bir görüş yorumu beklemiyordum 😀 Oldukça haklısın. Zaten artık konular kadar oyuncular da klişe. Tv den umudumuzu çoktan kestik dijital platformlarda yükseliriz umarım.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > İlişkide yaş farkı ünlülerden sonra dizi sektöründe de kendini gösterdi. Kendinden yaşça büyük biriyle birliktelik yeni moda mı?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş