Çok korkunç değil ama bir sorun varbenimhayal gücüm aşırı güçlü istesem kendimeuyku felci yaşatabilen biriyim istediğimi hayal edersem görürüm
Korku filmleri ise zihnim için bir yem toplayıp bana işkence ediyor her ufak ayrıntıyla sı*tım ben
Ama tuhaf bir şekilde de zevk alıyorum
Korku filmleri ise zihnim için bir yem toplayıp bana işkence ediyor her ufak ayrıntıyla sı*tım ben
Ama tuhaf bir şekilde de zevk alıyorum
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
111Dabbe korkunç değil ki ama hayal gücün benimki gibiyse normal 😅
Oooo gayb den İbranice kelimeler duymak mi dersin, kapıların örtülme sesimi dersin, tuhaf tuhaf sesler mi dersin, sence nasıl olabilir hayal gücüm 😂
Bu arada gerilim ve korku güzel bir his, korkutmayı da seviyorum tuhaf bir şekilde 😂
Aynen çok güzel benim 13 yaşında bir cim arkadaşım vardı hahahaha ama korkmuyordum hiç çok tuhaftı
Ondan bende de vardı 😂 Oluyor öyle arkadaşlıklar...
Benimki gelmek üzere gitti ya senin ki?
nasıl la cin arkadaş nasıl oluyo
Nebih cinleri oluyor ozan, dost canlısı müslüman cinler, zararları yok ama gitmek bilmeyenleri oluyor o sıkıntı
Soran istersen özelden konuşalım, hem yalnız da hissetmezsin, yalnız da değilsin zaten de 😂
Ahaha istihdam vereyim burası hoş değıl, @realwrldsucks
hacım yok gece gece korkutma ama özet geçerek 1 2 cümleyle anlatabilirsin
Ozan, reis zamanında bu işlerle çok uğraştım, çağırdım falan , gelen de oldu, sen sen ol uğraşma bunlarla...
Soran takip atabilir misin, ismini bulamadım
@_lowol_ yok kardes mesela nebih cin benim bildiğim cagırınca gelir çağırmadığın sürece problem olur mu?
Yok kardeşim, bak brom sana şöyle açıklayayım aslında cinler her yerde, senin evinde bile yaşıyorlardir, sadece onlar farklı bir boyut farklı bir alemdeler, bir insan çağırınca boyutdan boyuta geçebilirler, normal şartlar altında geçemezler (büyü, çağırma vs. haricinde)
biliyorum onu ya evde bile vardır ama görünme durumu nasıl hiçbişey yapmayana görünürmü de
Istek attım
Valla kardeşim ben yaklaşık 4-5 sefer gözlerimle gördüm, bunun sebebi ise çağırma vs. olayları yüzünden müslüman cinlerin bir uyarısıydı, sonra da başıma bir olay geldi, temelli bıraktım
@ozann007 evet görünür hiçbir şey yapmadım ama gelmişlerdi hep benleydi aslında arkadaşım olan diğerleri sonradan geldi
Küçük yaşlarda da görülebiliyorlar evet
yapma be nasıl bişeydi gördüğün peki
@ozann007 çok güzel ve büyüleyici
Biliyorum ne güzel işte ama bu da korkunç ama güzel sı*tım heaa
Hangileri gerçek olanlar mı
cinler :D
Ah onlar sorun değil
Neyler sorun senin için :D
Kendi zihnim ahahah