Dövüş kulübü, yarının sınırında, warrior, eğlence de olsun dersen jumanji. Ama izlemedine en başta adalet serisi!! Çok net söylüyorum 😅 the equalizer bi başka.. hayranimm kendisine 😍
Hmm o zaman. Eyes wide shut (Gözleri tamamen kapalı) izledikten sonra sana bir yazı atıcam özelden onu oku. Daha iyi anlarsın filmde neler anlatmak istenilmiş
Zaman makinesine filan çok takılma kaliteli gelmeye bilir ama merak uyandırici. Son için prestij ve zindan adası var izlemissindir diye düşünüyorum ama izlemediysen kesin izle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
311predestination
triangle
time lapse
orphan
Predestination cidden iyiydi diğerlerine bakıcam teşekkürler 🌼
evet öyleydi. rica ederim 😊
Korku seansi
Ölüm alfabesi
Izleyebilirsin
Çok korku izleyemiyorum ya. Çok korku da neyse 😅 yani gerilim olabilir de korku ıı ıh
Ölüm alfabesi ni izleyebilirsin o zaman
Tamamdır teşekkür ederimmm
84 yapımı imiş baktım şimdi aldım listeye teşekkürler
Yaaa ölümsüz serisi muhteşem özellikle split gerim gerim gerilmiştim😅 teşekkürler 🌼
Rica ederim daha önerdim de bence film kültürün benden iyi riske girmeyim biliyosundur 😄 iyi seyirlerrr🌸
Bu tarz çok izledim o sebeple bulamıyorum başa sarıp duruyorum sen yine söyle belki çıkar ya 😅
Dövüş kulübü, yarının sınırında, warrior, eğlence de olsun dersen jumanji. Ama izlemedine en başta adalet serisi!! Çok net söylüyorum 😅 the equalizer bi başka.. hayranimm kendisine 😍
Dövüş kulübü ve jumanjiyi izledim diğerlerine bakıcam teşekkür ettim tekrardan☺️
O zamannnn adaletttt! İnan pişman olmazsın akss warrior da ise Tom hardy var ona göre 😅
Tamamdır aldım listeye🤗
Christian Bale 😍 izledim ikisini de
Hmm o zaman. Eyes wide shut (Gözleri tamamen kapalı) izledikten sonra sana bir yazı atıcam özelden onu oku. Daha iyi anlarsın filmde neler anlatmak istenilmiş
Aldım listeye teşekkürler 🌼
İzlememişim zaman makinesi falan diyor ilgimi çekti teşekkürler
Zaman makinesine filan çok takılma kaliteli gelmeye bilir ama merak uyandırici. Son için prestij ve zindan adası var izlemissindir diye düşünüyorum ama izlemediysen kesin izle
Dikkatimi çeken zaman makinesi oldu zaten. İzledim diğerlerini ilk söylediğine bakıcam teşekkür ettim🌼
Aldım listeye teşekkürler
İzledim
O zaman Zindan adasını izle
Zaten ikisi aynı yapım gibi çağrışım yapar hep zihnimde 😅 onu da bir kaç kez izledim
Fight Club son aklıma gelen onu da izlemişsindir
Oo helena bonham carter🌼 izledim neyse teşekkür ederim
Şeytan üçgeni evet yıllar önce izlemiştim tekrar edilebilir. Teşekkürler🌼
İzlemişim onu baktım şimdi teşekkürler
Netflix de the platform diye bı film vardı çok değişik
İzlemedim hala izlemek için çok popüler geliyor ama listemde teşekkürler 🌼
O tarz yeşilçam filmlerini genelde ütü yaparken falan izliyorum işkencemi hafifletsin diye 😅
ahahaha :D predestination diyecektim ama aşağıda önermişler, googlede beyin yakan filmler listesi diye arattır.
Yok yeni çıkmıyor ki sürekli başa sarıyorum izlemişim çoğunu sanırım
İzledim teşekkürler
Psikolojik olabilir sonu şaşırtın da ne olursa
The Illusionist
Birde the prestige
İkisini de izledim teşekkürler 🌼
What happened to monday?
İzlememişim aldım listeye
Birde Shutter island buna öncelik vermelisin Tokat mantarı olabilirsin sonunda
Bilmem kaç kere izledim onu favorilerimden 🤗
Kesinlikle doyamıyor insan sonunda hala şüphede kalırım zamansal paradokslara ilgin varsa Predestination
İzledim 😬
İlla listede en geriye gideceğim yani 😂
Git bakalım ne çıkacak 😅
Man from earth? Yalnız sadece ilki. İkincisi vasat