Son zamanlarda sadece cukur izliyorum babam benim adim melege bakiyor cok milliyetci antep dizisi diye bakiyoe 😂 annem hepsine bakiyor da en cok hercai izliyir
Ya mafyatik ya da duygulara dokunan aşk dizileri. 10 senedir 1 tek karesini bile izlemedim.
En son izlediğim diziyide 6 ay seyretmeyip 6 ayın sonunda tekrar gördüğümde 6 aylık arada hiç bir şeyin değişmediğini gördüğüm gün Türk dizilerine veda etmiştim.
Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerini çok beğeniyorum, alışılagelmişin dışındalar çünkü. Diğer dizilerde zengin eşini paylaşamayan, onun parası ile hava atan, para için ruhunu ve bedenini satan kadınlar mevcut oluyor genelde. Özellikle Yasak Elma dizisi tek kelimeyle rezalet!
Medcezir’ in oyuncu kadrodu dışında herşeyin %90 ını amerikalılar hallediyordu. Görüntünün güzel olma sebebide oydu müziklerin çekici olması vs vs vs. örneklendirme olarak Ezel, Medcezir, Kuzey Güney, Leyla ile Mecnun, Şahsiyet, Tatlı Hayat ha bide İki Aile vardı. Bir çoğunun toplumun veya kişinin sorunlarına derinlemesine inmesin güzeldi. Amatörce yapılmasaydı belkide Kurtlar Vadisi çok güzel bir dizi olabilirdi işlenen konu anlamlı ama oyunculuk ilerleme kalite sıfır. Kaldık yine Netflixe.
Eskiya hukudar olaz Şu an en iyisi fakat Dizidi diye bir kavram kalmadi Şu an hep klasik Adini feriha koydum gibi dizi turleri hep fakir ama sozde grurlu kiz zengin ama efendi erkek once komedi olmus ask denilen guzel duygu ne kadar igrenc bir hale getirdiklerini izliyoruz Heleki muhtesem yuzyil diye bir dizi vardi sag olsun tarihimizi anlatan bir dizi cekin desek yabancilara bu kadar hakarete ugramazdik
Hiç dizi izlememde sevmeme en son 2004lü yıllarda en son babalar duyar dizisi vardı çok efsaneydi onu izlerdim onun dışında hiç dizi izlemem boşa vakit kaybı dizi izleyeceğime bilgilendirici eğitici belgesel izlerim yabancı dil öğrenirim kısacası zamanımı daha faydalı aktivitelerle değerlendiririm
En İyi Erkek Görüşleri