Herkese merhaba 👋 İlk başlarda kendini bağlayan ve beğendiren ama daha sonra suyunu çıkaran dizi/film sizce hangisi?After filminin ikinci serisi hiç beklediğim gibi çıkmadı hayal kırıklığı...
hemen hepsi... o yüzden ömürleri kısa oluyor... bir defa zengin, yalıda oturan uçarı-çapkın şirket sahibi yakışıklı oğlan ile, çalışkan, eğitimli güzel kız konusundan herkes bıktı... bu bizi yansıtmıyor... yeşil deniz diye bir dizi vardı işte bizim hayatımız bu...
Anne diye bir dizi vardı ilk gün evde ne kadar birey varsa televizyonun basında pür dikkat izliyorduk o kadar etkiliydi ki 2. bölümden sonra döküldük daha sonra da birdaha ilk bölüm gibi olmadı 🤦♀️
Ben filmin hiç konusuna falan bakmadan izlemiştim wattpad hikayesi olduğunu bile sonradan öğrendim. Benim beğendiklerimi beğenmek zorunda değilsin ve ben burada kültür dağıtmıyorum
Supernatural 6. Sezondan sonra çöp. Çukur 2. Sezondan sonra çöp Kurtlar vadisi pusu 5. Sezondan. Sonra çöp Gamze Of Thrones Son sezonu çöp. Spartacus ikinci sezonundan sonra çöp.
Game of Thrones herhalde bu konuda birinci. Ve Skins.
1|0
0|0
Gizli Üye
4 ay
Açık ve net cennet mahallesi ve yahşi cazibe İlk başlarda harika ötesiydi ama sonlara doğru bklaştı Hele cennet mahallesi berbat bi hal almıştı sonlara doğru
En İyi Erkek Görüşü