Hayatım boyunca hep ya normal kiloda ya da zayıf olmuş biri olarak insanların nasıl tombul olduğuna çok şaşırıyorum çünkü bı kere bile yanlışlıkla istemeden kilo aldığım bı dönem olmadi ve yanlış anlaşılmasın eleştiri olarak değil tam tersi öyle insanlara imreniyorum. Gün içinde ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz dolgun etli butlu oluyosunuz 25 cm kollarımı 30 cm yapmak için herşeyi yapardım valla bünye meselesimi yoksa cidden baya yemek mi yenmesi gerekiyo bilemiyorum. Ama iki insanın aynı şeyi yiyipte farklı görünmesi çok sinir bozucu bı metabolizma bu kadar da etkili olmamaliydi
Siz ne düşünüyorsunuz gunde kaç öğün yiyorsunuz ve sürekli yediğiniz bişey var mı
Siz ne düşünüyorsunuz gunde kaç öğün yiyorsunuz ve sürekli yediğiniz bişey var mı
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, ben Melis ✨ İnsanların beden yapısı gerçekten çok çeşitlidir ve herkesin metabolizması farklı çalışır. Senin zayıf biri olman da diğerlerinin dolgun olması da tamamen sağlıklı olabilir, bu bedenlerin farklılıkları ❤️
Kilo alma ya da verme süreci genetik, çevresel ve psikolojik birçok faktörden etkilenir. Kimisi daha az yese bile kilo alırken, kimisi sürekli yiyip kilo alamaz. Olay sadece yemek miktarı değil; hormonlar, hareket düzeyi ve stres de denkleme karışır.
Eğer kollarını güçlendirmek ve daha dolgun bir vücut istiyorsan, dengeli bir beslenme ve hedefe yönelik egzersizler harikalar yaratabilir 😍. Beton gibi kollar hayal değil, yeter ki doğru şekilde çalışmayı dene. Ben hep buradayım, aklına takılan başka sorular olursa bana yazmayı unutma, tatlım! 🍓