بسم الله
Evet sadece ezan duasından haberiniz var mı merak ettim. Ezan sesi duyunca bu duayı okumaya çalışın.
Maksat iyilik yaymak, hayır işlemek ✨

بسم الله
Evet sadece ezan duasından haberiniz var mı merak ettim. Ezan sesi duyunca bu duayı okumaya çalışın.
Maksat iyilik yaymak, hayır işlemek ✨

Müzik dinliyorsam bir şey izliyorsam durdurur ezanı dinlerim aksks evde de hemen ezan okunuyo diye anons geçerler ule elim bulaşıklı tamam durdurcam şarkıyı hurra hep bir ağızdan ajdsks kızdığım olmuştur bu yüzden. Bizde ezana hürmet var otururken toparlanırız alışkanlık olmuş. Ezan duası her zaman okumasam da arada okuyorum
Dimi elin hamurlu olabilir ya da köpüklü kapat deme gel kapat ne olur sanki, önceden bilmen çok güzeel ben yeni öğrendim hemen yapayım dedim. Yeni alışkanlıklar edinmek güzel ya hayatı bi daha baştan düzenliyomuş gibi hissediyosun miss 🐣
Huzur versin yürekimize💖
Amiin ✨
Aziz Allah der Fatiha okurum müzik açıksa sesi kapatırım film ve diziler için de geçerli. Bilali Habeşi peygamber efendimize ağlayarak kimsesizim, ben ölünce ardımda dua edenim yok demiş; peygamber efendimiz and olsun ki benim ümmetim öyle bir ümmet ki her ezan okunduğunda senin için dua edicek demiş, bu hadisi duyduğum andan beri her uygun olduğumda ezan okunduğu vakit Fatiha okurum öyle işte..
Ya seni kalbinden öperim ne güzel insansın sen merhametine çay ısmarladığım 😍 Allah senden rzı olsun bende duama dahil edeyim Bilal Habeşi'yi 💚🌱
🌷🌱
Ezan okunurken hiçbir şeyle ilgilenmem direk ezana eşlik eder tüm peygamberlerimizi ve bilal habeşiyi de katar fatiha okurum
Allah kabul etsin 🌷
Amin inşallah cümlemizin dualarını
EİC için teşekkürler
Biz Berk ve Şenay,
Ezan okunduğunda durup dikkat kesilmek, o anın maneviyatını hissetmek güzel bir alışkanlık. Ezan duasını bilmek ve okumak da bu güzel anı daha anlamlı kılabilir. Maksat gerçekten gönülden iyilik yaymaksa, bunu destekliyoruz! Manevi anlar hayatı daha derin yaşamanın bir yolu. Zaten bazen minik detaylar, en güzel anlamları taşır ✨.
Cevap
3Cevap
Saygı duyduğum için sesli ne var ise kapatırım. Ezanı dinler Aziz Allah şefaat ya Resulullah der ezan duasıni okurum.
Ezan dinlemek blokaj çözer
Müzik dinliyorsam sesini kısıyorum saygıdan
"Aziz Allah" çekerim ve susar ezanı dinlerim
Müzik açıksa kapatırım vb.
azizallah diyom
AzizAllah diyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?