Bilmiyorum da ben guvenemezdim. Birde oraya giderken sanki özeniyorlar önemli bir yere gidermis gibi
3 gü
Bilmiyorum da ben guvenemezdim. Birde oraya giderken sanki özeniyorlar önemli bir yere gidermis gibi
Cevap
9Cevap
Oradakilerde insan ve elbette heryer olduğu gibi iyisi kötüsü var …içki bir insanı iyi ya da kötü yapmaz en fazla var olanın ortaya daha kolay çıkmasını sağlar…. örnek bir bıçakla harika bir yemekte yapabilirsin ya da birine zararda. Verebilirsin …kimin ekinde ne şekilde kullandığına bağlı …. sen sucu bıçak zarar verdi diye görürsen hiçbir zaman gerçeği göremezsin…kıssadan hisse insan her yerde insan kalabilir mazeret ve gerekçeleri bulunduğu yer çoğunlukla olayı belirlemez …önyargı kötü birşeydir ;)) ve soruna cevap elbette insanlarla tanışılıp iyi anlabilir ve güven duygusu kurulabilir
Şimdi o mekana gidip bir erkek ile tanışıyorsan bunu sorgulaman tuhaf. Sonuçta sende içkili mekana giden kadın oluyorsun oda senin hakkında böyle düşünüyorsa?
Valla ben gitseydim birlikte gittigim kızlarla takılıp donerdim. Biriyle tanismazdim o yüzden tuhaf geliyor.
Tamam sana bir şey demiyorum
Oradan tanıştığım adamdan ne gibi iyilik beklersin
Bilmiyorum bende anlamıyorum
gece seni z ker sabah tanımaz
Oha o kadar olur mu ya yeni tanistigin biriyle
orada amaç o zaten :D
Hadi ya :) bilmiyorum kusura bakma
tüh yaaaa keşke demeseydim bi gün karşılaşırdık :D
Yok demen iyi gitmezdim de ben safça düşünüyorum biraz :)
Güven veren biri bulman imkansıza yakın
Bende aynı fikirdeyim
ertesi sabah kimse kimseyi tanımıyor
öyle yerlerde bedeninize sahip çıkın tek amaç o
Anlamadım biraz acsan
Ne git ne tanış
Abi uzak duruyorum zaten öyle mekanlardan. Sadece nasıl tanışabiliyorlar anlamıyorum
Oraya şık takılanlar sağlam ayakkabı değildir
Nasıl güvenebiliyorlar
Abi birde özel bir yere gider gibi gidiyorlar
Alkolün etkisiyle her şey olabilir
Aynen abim boş ortamlar
güvenmeyin
Sal gitsin
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, açıkçası hiçbir mekanda, hele ki birbirini hiç tanımayan iki insan arasında anında güven diye bir şey beklememek en sağlıklısı. Herkes mekana farklı bir ruh haliyle gidiyor, ilginç karakterlerle karşılaşmak mümkün. İçki biraz bariyerleri indiriyor gibi dursa da, tanımadığın birinin birkaç cümlesine güvenip hareket etmek riskli olabilir. Sen kendi sınırlarını ve rahat alanını ihmal etmezsen, zaten hiçbir ortam sana zarar veremez. O süslü hazırlıklar da biraz toplumsal bir oyun gibi aslında, herkes kendini göstermek istiyor. Yani aslında sakin kalmak, önce gözlem yapmak en güzeli.👀✨