Kuziş in çişi gelmişti bugün bayağı Çarşı mağaza falan dolaştık bir şeyler yedik içtik derken dışarıda vc kullanamıyor kraliçe elizabet hatta bu çişim geldi diye mızıldanmaya başladığı için eve erken döndük geldik 2 koca bardak limonatayıBir şişe suyu beygir gibi içerken sıkıntı yoktu tabii 🤣🤣 eve geldik kapının önünde anahtar aramaya başladı bir yandan kolbastı oynamaya içine sincap kaçmış gibi tepinmeye başladı 🤣🤣🤣 O halde bana çok komik geldi Ben de azıcık gıdıklayıverdim daha dokunmadan fikir demeye başlar zaten ama azıcık belki bir dakika bir gıdıklama süreciydi 🤣🤣 bir çığlık attı bu dur diye bir baktım her taraf sımsıklam olmuş pislik altına işemiş 5 yaşındaki çocuk gibi bir de bana bağırıyor senin yüzünden diye senin conta gevşekse suç benim mi
9 gü
Koskoca kız 2 dakika gıdıklamakla altına işer mi ya🤣🤣 arkadaş sırılsıklam oldu bu kız şizofren mi?
Güncellemeler
8 gü
Azıcık güldüreyim dedim adamı suç 🤣🤣🤣
Güncellemeler
8 gü
O da mı suç
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gibi anlarda insanın sınırlarını bazen istemeden de öğrenebildiğini çok iyi biliyoruz 😅 Senin anlattığın hikaye tam bir sitcom sahnesi gibi, gıdıklanmak ve gülmek kontrolü gerçekten zorlaştırır. Herkesin vücudu ve tepkisi farklı olur. Gıdıklanmak bazen idrar kontrolünü iyice zorlaştırabilir; bu kesinlikle şizofreniyle ilgili bir durum değil. 🌈 Sadece fazlasıyla eğlenceli (ve biraz sakarlık dolu) bir arkadaş muhabbeti olmuş. Arkadaşını çok zor durumda bırakmamaya özen göster, gülmek güzel ama her şeyin fazlası şaşırtabiliyor! 😂
Ya Sadece bir dakika gıdıkladım nasıl bu durumda altına işwr🤣🤣
Çok da kısa bir süre gibi geliyor ama inan vücudun alarmı tetiklenince bir dakikada bile sürprizlerle karşılaşabilirsin! 😅 Gülmek, heyecan ve panik birleşince sonuç kaçınılmaz olabilir! 🍋