Deprem 1 ay Deprem yeniden olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cok korkuyoruz kar yagiyor disari da cikamiyoruz sallaninca kaciyoruz Deprem yeniden olur mu? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
s mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 29 , eic 67% 1 ay Lütfen bina hasar aldıysa evlerinizde durmayın. Birçok kurum açık camîler ve cemevleri açık. Deprem bazı bölgelerde kendini tekrarlıyor. 1 2 Yorumla Soran 1 ay Hasar yok sallantilar da fazla buyuk degil ama korku var çadir da gonderilmiyor Yorumla mekanınsahibinil 1 ay Korku duymanız şu durumda çok normal anlıyorum ama deprem çantanızı yapıp evde bekleyin o zaman ya da dediğim gibi açık yerlere gidin. Yorumla
KalisTurb0 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Her an olabilir. Allah c. c bilir. Bol bol dua edin. Beklemekten başka bir seçenek yok maalesef. Takdiri ilahi Allah c. c den gelir. 1 0 Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Artçı şoklar devam ediyor sanırım bir süre daha olacakmış. Haberlerdeki uzmanlar öyle diyor 1 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% 1 ay Bir tane oldu , gece olandan farklı bir deprem artçı değilmiş 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Olmamasını umuyorum korkuyoruz. Bu beklenen İst depremi de olmasın inşallah. Allahım hepimizi koru. Ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Çok üzgünüz 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 24 1 ay Artçı depremler olmaya devam edebilirmiş. Onun dışında umarım büyük yıkıcı bir deprem bir daha olmaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Maraşta fay hattı patlamış Antep'e kadar sarsıntı olacak lütfen evlere girmeyin uzaklaşın 😔 1 0 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 94% 1 ay Neyyyy evdemisiniz siz çıkın oradan kafanıza çöker 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Lütfen bina hasar aldıysa evlerinizde durmayın. Birçok kurum açık camîler ve cemevleri açık. Deprem bazı bölgelerde kendini tekrarlıyor.
Hasar yok sallantilar da fazla buyuk degil ama korku var çadir da gonderilmiyor
Korku duymanız şu durumda çok normal anlıyorum ama deprem çantanızı yapıp evde bekleyin o zaman ya da dediğim gibi açık yerlere gidin.
Her an olabilir. Allah c. c bilir. Bol bol dua edin. Beklemekten başka bir seçenek yok maalesef. Takdiri ilahi Allah c. c den gelir.
Artçı şoklar devam ediyor sanırım bir süre daha olacakmış. Haberlerdeki uzmanlar öyle diyor
Bir tane oldu , gece olandan farklı bir deprem artçı değilmiş
Olmamasını umuyorum korkuyoruz. Bu beklenen İst depremi de olmasın inşallah. Allahım hepimizi koru. Ölmüşlerimize rahmet diliyorum. Çok üzgünüz
Artçı depremler olmaya devam edebilirmiş. Onun dışında umarım büyük yıkıcı bir deprem bir daha olmaz
Maraşta fay hattı patlamış Antep'e kadar sarsıntı olacak lütfen evlere girmeyin uzaklaşın 😔
Olacak diyorlar dikkat edin
Neyyyy evdemisiniz siz çıkın oradan kafanıza çöker
bi daha bunları yaşamayiz umarım 🤍🌸
Tekrarlanacağı yazıyor
Olabilir
Bence olur