Savcılık aşamasını takip edebileceğiniz herhangi bir portal veya ekran yok. Eğer ki siz haklı bulunup Ceza Davası açılırsa E-Devlet üzerinden Vatandaş Portal'dan takip edebilirsiniz. Zaten sizin ifadenizi Savcı almak isterse size tebligat gönderir veya Takipsizlik verirse de size bildirilir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
4 ay
Başlangıçta polise ifade verdim, savcılığa ulaştığını incelemeye alındığını belirttiler. Haklı bulunup bulunmadığımı anlamak için yine mi tebligat geliyor nasıl anlayabilirim? 12sinde başvuru yapmıştım dün bir kaç delil daha götürdüm polise ne kadar sürede incelenir bilişim suçu bu arada 🙏🏻
Siz şikayetinizi yaptıktan ve delilleri verdikten sonra eğer ki bu işlemi yapan kişi belli ise onun da ifadesi alınır. Ama yapan kişi belli değilse hemen savcılığa götürülür ve yapılması gereken işlemleri savcı emniyete veya jandarmaya talimat verir. Ayrıca sizin tekrardan ifadenizi alabilir. İfadenizi almak için de size tebligat yapar.
Soran
4 ay
Kişiler belli değil maalesef, onların da tespiti gerekiyor. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28Başlangıçta polise ifade verdim, savcılığa ulaştığını incelemeye alındığını belirttiler. Haklı bulunup bulunmadığımı anlamak için yine mi tebligat geliyor nasıl anlayabilirim? 12sinde başvuru yapmıştım dün bir kaç delil daha götürdüm polise ne kadar sürede incelenir bilişim suçu bu arada 🙏🏻
Siz şikayetinizi yaptıktan ve delilleri verdikten sonra eğer ki bu işlemi yapan kişi belli ise onun da ifadesi alınır. Ama yapan kişi belli değilse hemen savcılığa götürülür ve yapılması gereken işlemleri savcı emniyete veya jandarmaya talimat verir. Ayrıca sizin tekrardan ifadenizi alabilir. İfadenizi almak için de size tebligat yapar.
Kişiler belli değil maalesef, onların da tespiti gerekiyor. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Sürekli gitmek yerine internet üzerinden falan takibi yok mudur 🥺
E devletten takip et