Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühü ve resulühü. Şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilâh yoktur ve yine şahitlik ederim ki Muhammed (s. a. v) O’nun kulu ve rasûlüdür. Bunu oku , ben sürekli okurum. 5 vakit kılmıyorum ama dualarda kelime-i şehadet de dilimden düşmüyor. ❤
bende namaz kılıyorum namazını kılman lazım bir kıl bir kılma olmaz tam ve düzenli kılman lazım kılmadan önce dua et Allahtan yardım iste öyle başla namazına
Yani şu anlamda siz nasıl kılıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz çünkü ben kılacağım zaman üzerinde bir yük oluyor hani bildiğiniz bir dua falan var mi bunun icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
410Şahitlik ederim ki Allah’tan başka ilâh yoktur ve yine şahitlik ederim ki Muhammed (s. a. v) O’nun kulu ve rasûlüdür.
Bunu oku , ben sürekli okurum. 5 vakit kılmıyorum ama dualarda kelime-i şehadet de dilimden düşmüyor. ❤
Alimler 40 gün kıldıktan sonra birakamaz insan diyor, dene istersen.
Allah yardımcın olsun 🦋🌸🦋🌸
Ya ben 8 yaşımdan 12 yasıma kadar aksatmadan kildim sindide 15 yasindayim inşallah düzenli kilacam bu sefer ❤️🦋
İrade senin senin içinden gelmeli namaz kılmak
Arkadasim surekli vesvese geliyo onun icin bildigin bir dua var mi anlaminda sordum soruyu
O zaman soruyu öyle sorsaydın kardeş nerden biyim ben
seccademi yırtarmısın 😂😂😂😂
Yani şu anlamda siz nasıl kılıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz çünkü ben kılacağım zaman üzerinde bir yük oluyor hani bildiğiniz bir dua falan var mi bunun icin
Üşengeç olma Yeter ezan okunurken kalkarsan hazırlanmaya çoğu zaman rahatça kilarsin bir kere aman yarım saat sonra kılarım dersen o zaman kalir
Ben öyle bir şey yazmadım vesveseden kurtulmak icin bir dua biliyirmusun yaziyor dikkatli okursan görürsün kardesim
Tmmm
Ya valla üzerimde bi yük oluyor bir türlü kılamıyorum