Diğer 20 yasına nasihat verecek olsanız ne olurdu? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 Bugün doğum günüm 20 oldum 20 yaşında birine neler söylemek istersiniz Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter 20 yasına nasihat verecek olsanız ne olurdu? 217 Görüşünü yaz
topaLhamsi | Diğer konusunda 214 görüş paylaştı. Yoda 6 ay Hayatın tadını çıkart..Etrafında negatif insanlardan uzak dur..Para güçtür..Oku , dilöğren..Falan fistan.: DDaha cok varda zamanım yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 ay Teşekkürler
Canısıkılan1234 | Diğer konusunda 100 görüş paylaştı. Bilge 6 ay Kızlara nasihat edeceksen verme deyin.Vermesinler gayet ciddiyim.Sürtünme oral tamam ama vermesinler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
16missedcalls Xper 5 6 ay Kutlarım, kimseye kendinden daha çok değer verme derim. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
dimixx | Diğer konusunda 437 görüş paylaştı. Yoda 6 ay doğum günün kutlu olsun. hayırlı ve sağlıklı yaşların olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay Teşekkür edeirmmm
Fight4forHonor | Diğer konusunda 145 görüş paylaştı. Yoda 6 ay Hayatin tadini cikar eglenmene bak ama asıl islerimide aksatma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 6 ay En çok değeri hep kendine ver. Kendini önce sen sev. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 ay 😌😌
Eyylül_ | Diğer konusunda 69 görüş paylaştı. Bilge 6 ay en güzel yaşların, çok özleyeceksin keyfini çıkar, dolu dolu yaşa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Gizli Üye 6 ay Happy birthday to you, bende 20yim, grubumuza hos geldiniz efenimler😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay 😂😂
haflgg Xper 4 6 ay Öncellikle doğum günün kutlu olsun kendini sev kendin için yaşa başkasını asla düşünme kendine değer verirsen hep mutlu hissedersin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay Deneyecem
Dandinidandinidasta Xper 2 6 ay Namaz kıl. İngilizce ve İspanyolca öğren. Yazılım öğren en az bir programlamaya dili.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay Namaz kılıyorum
Ertuğrulabc Xper 5 6 ay 20 nin sadece 5 yılının tecrübe ile dolu oldugunu bıl 20.. 30 luk yapma Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay Nasıl yani
ƓöԼƓЄ_ƛƊƛM Xper 7 6 ay Allah 'ın çizdiği sınırları körü olurdu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 ay Elbette
Gizli Üye 6 ay 1- En çok kendini sev 2- kendini geliştirmek için çabala3- Erteleme çünkü zaman çok çabuk geçecek Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kalkan42 | Diğer konusunda 269 görüş paylaştı. Xper 6 6 ay Nasihat i ailenden al Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Soran 6 ay Tm kalkan42 6 ay İyi geceler
darknessfalls | Diğer konusunda 313 görüş paylaştı. Yoda 6 ay 20 den sonra hayat daha zor ve hızlı geçiyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sıwar | Diğer konusunda 82 görüş paylaştı. Yoda 6 ay Zamanını değerini bilin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
niqiplex | Diğer konusunda 210 görüş paylaştı. Guru 6 ay Akıllı bir kadın olduğunu. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Lim1Ox | Diğer konusunda 77 görüş paylaştı. Xper 7 6 ay düşün taşın öyle adaımlarını at Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Easy_Sweep | Diğer konusunda 131 görüş paylaştı. Yoda 6 ay Bende 20 yaşındayım bir nasihat veremem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Easy_Sweep 6 ay iyi ki doğdun Soran 6 ay Sende Soran 6 ay Ay sen de değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
721Hayatın tadını çıkart..
Etrafında negatif insanlardan uzak dur..
Para güçtür..
Oku , dilöğren..
Falan fistan.: D
Daha cok varda zamanım yok
Teşekkürler
Kızlara nasihat edeceksen verme deyin.
Vermesinler gayet ciddiyim.
Sürtünme oral tamam ama vermesinler
Kutlarım, kimseye kendinden daha çok değer verme derim.
doğum günün kutlu olsun. hayırlı ve sağlıklı yaşların olsun
Teşekkür edeirmmm
Hayatin tadini cikar eglenmene bak ama asıl islerimide aksatma
En çok değeri hep kendine ver. Kendini önce sen sev.
😌😌
en güzel yaşların, çok özleyeceksin keyfini çıkar, dolu dolu yaşa
Happy birthday to you, bende 20yim, grubumuza hos geldiniz efenimler😂
😂😂
Öncellikle doğum günün kutlu olsun kendini sev kendin için yaşa başkasını asla düşünme kendine değer verirsen hep mutlu hissedersin
Deneyecem
Namaz kıl. İngilizce ve İspanyolca öğren. Yazılım öğren en az bir programlamaya dili..
Namaz kılıyorum
20 nin sadece 5 yılının tecrübe ile dolu oldugunu bıl 20.. 30 luk yapma
Nasıl yani
Allah 'ın çizdiği sınırları körü olurdu
Elbette
1- En çok kendini sev
2- kendini geliştirmek için çabala
3- Erteleme çünkü zaman çok çabuk geçecek
Nasihat i ailenden al
Tm
İyi geceler
20 den sonra hayat daha zor ve hızlı geçiyor