Muhtemelen depresyondur. Bir uzman görüşü alman iyi olur. Ama buradan değil. Gercek bir uzman psikolog veya psikiyatrdan gerçek bir randevu almanı tavsiye ederim.
Soran
14 gü
Yani bilmiyorum kendime ayıracak o kadar vaktim olduğunu düşünmüyorum malesef...
Herkes öyle bir donemden geçiyor sabırlı ol biraz bazen öyle dertler gelir ki insanin başına söyleyemez konuşamaz anlatamaz bile derdini abdest al. dua et namaz kil icin rahatlar
Şöle bi saat göbek taşı, bi kese, aksın şöyle kirler, üstüne de soğuk havuza bi dal çık, psikolojin tertemiz olur, o önündeki pis kısmı düşer, koloji kalır piri pak, abdest te al
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
59Djdndn keşke öyle olabilse be bacim
Hızlı yazdigim icin olmuştur bilmiyorum ki bende bi sıkıntı var ama bilmiyorum...
Muhtemelen depresyondur. Bir uzman görüşü alman iyi olur. Ama buradan değil. Gercek bir uzman psikolog veya psikiyatrdan gerçek bir randevu almanı tavsiye ederim.
Yani bilmiyorum kendime ayıracak o kadar vaktim olduğunu düşünmüyorum malesef...
teşekkürler eğeni için
Ne demek lafi bile olmaz :)
bekliyorumistersen tabi
Tabi
Yani anlatilacak bor sey yok hayatim zor cok zor ya da bana öyle geliyo okul ders tek sorun bu olsa keşke alevi sorunlar zor
sen bilirin
Anlamadim?
Yazi hatası oldu galiba
Aynen bende
Bilmiyorum hayat çok yorucu geçiyor off
Biliyorumki bende kanka bilsem soyliycem
Üzücü birşey mi yaşadın genel olarak mi bunaldin ne oldu
Hayatım çok yorucu geçiyor okul ders ödev anne baba calisiyo v bana kaliyo off off
Herkes öyle bir donemden geçiyor sabırlı ol biraz bazen öyle dertler gelir ki insanin başına söyleyemez konuşamaz anlatamaz bile derdini abdest al. dua et namaz kil icin rahatlar
Tessekür ederim
Rica ederim canım ne demek
Kardeşim hizli yazdığım icin öyle oluyo Allahim ya
Kanka daha yeni aldim bidaha girersem bayılırım herhalde
Kanka değil amca olacak))))) seni hamam ve göbektaşı paklar
Özür dilerim amca profiline bakmadim
Şöle bi saat göbek taşı, bi kese, aksın şöyle kirler, üstüne de soğuk havuza bi dal çık, psikolojin tertemiz olur, o önündeki pis kısmı düşer, koloji kalır piri pak, abdest te al
Sağol amca
Bişi diil yawrum bayramda gel elimi öp mendili kap😉🤣🤣🤣
Amca sen yapma bari allah aşkına nxnxnd
Hiçbişi için canını sıkmicen tamam mı
Insallah ama söz veremem..
İnşallah maşşallah yok, bırak başkasının canı sıkılsın, kızım bi kere geliyosun bu dünyaya
Valla 1 kere geliyoruz da bu hayatı güzle yaşanmamış icin alt zemini iyi yapmamız gerekiyor bende bunun icin ugraşiyorum
Yaparsın sen, zemini sağlam yap aslanım benim, kükre bakiim şöyle metro golden mayer aslanı gibi😉🤣🤣
Gdgsydjgkh ay valla tessekkür ederim ya beni bu halde güldürdün ya ben bir şey demiyorum dbdjdj
Amca 😂😂
Tamamdır sıradaki gelsin bakiim
Gelsin bakalim 😎😂
Tedavilerimiz garantilidir, para almıyoruz, gram altınla ödeme yapılabilir, kripto parada olur, elinizi korkak alıştırmayın, gubardaklarım benim
🤣🤣
Vermeyen top olsun🤣🤣🤣🤣
Ben top miyim simdi😶😳
Yok yawrum top olman için önce mavi kimliğin olması lazım, bi de ücreti ödemenen, var mı mavi kimlik))))))
Var var 🤣🤣
Oooo bu bayram gelme sen evin beti bereketi kaçmasın, sonra eve top kaçtı derker Allah muhafaza)))))))
Djjddhhdhe ua beni guldurdun ya allah seni de güldürsün xnndnd