Ben senelerdir hiç evden dışarı çıkmıyorum yürüyüş yapmıyorum gençliğim tamamen eve kapalı geçti dışarıyla hiç alakam yok dışarı çıkamıyorum korkuyorum sadece evde egzersiz yapıyorum şınav çekiyorum squat yapıyorum
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
34Ben dışarı çıkamıyorum ki korkuyorum yani gençliğim hep eve kapalı geçti zaten
Peki yardım almayı denedin mi
Hayır kişilik yapım böyle benim ben çocukluğumdan belli çekingen utangaç içime kapanık sessiz özgüvensiz asosyal biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım hep kapanık kaldım
Sosyal fobin var gibi insanlardan kalabalıktan kaçıyorsun sanırım profosyonel yardım almalısın bu şekilde yaşamak ne bileyim kötü işte
Sosyalfobi agorafobi çekingenlik özgüvensizlik hepsi var zaten bende ama hic değişemedim açılamadım bu yaşıma kadar evet çok kötü gençliğim hep evde geçti
Tamam. Kabullenmek ve iyileşme isteği çok iyi bir şey. Araştırıp iyi bir doktora gitmene bakıyor her şey yavaş yavaş iyileseceginden eminim
Ben 32 yaşındayım çocukluğumdan belli böyleyim ama istesemde hiç açılamadım değişemedim olmuyor ne yapıyım çocukken destek alsaydım belki düzelirdim ama bu yaştan sonra çok zor
Maalesef ebeveynler pek ilgili olmayabiliyor bu konularda. Zararın neresinden dönersen kârdır. Daha gencecik bir bireysin önünde seni bekleyen güzel yıllar var
Ben birey değilim ki 32 yaşındayım ama 0 dan ibaretim bir hiçim yani gençliğimi hiç yaşayamadım en güzel yaşlarım eve kapalı asosyal yalnız mutsuz geçti hayatı hiç yaşayamadım senelerce istemeyerek evde durdum hala aynıyım evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum kapanık kaldım ben
Neden
dışarda yürümeyi neden seviyim ki yani
Bilmem mesela ben çok istiyorum
tutan mı var
Korkuyorum çekiniyorum utanıyorum özgüvenim yok ben senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkmıyorum ki zaten gençliğim hep evde geçti
Ben hiç çıkmıyorum evden dışarı