Güncellemeler:
Şivan perverin bu açıklamaları ve erdoğanın şivan perverle birlikte mitingte poz vermesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benzer Sorular
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Thy sayfasina girdim Kurdistan yok bilet?
Dedim belki pandemiden gitmiyorlar otobus bilet alim dedim ordada Bilet yok?
Sonra bi haritaya bakim dedim ordada yok
Nerde bu kurdistan? 😂
çinliler de aynı bu şekilde doğu türkistanlılarla dalga geçse hoşuna gider mi?
Tamam nerde?
biz nasıl ki 100 sene önce işgalcilere karşı kurtuluş savaşı verdik şimdi de onlar bu savaşı veriyorlar suriyede ve ırakta devletlerini kurdular bazı dış güçler engel olmaya çalışsa da tabi ne hikmetse en çok türkiye istemiyor kürtlerin kendine ait devletleri olmasını hadi kendi toprağında istemiyorsun anladık suriyeye ırağa neden müdahale ediyorsun senin toprağın değil
@Geri-dönüşüm-Kutusu senin agzini yerim 💜👄
@eskiselefisimdideist pkk teroristler ile konuşmuyorum
o zaman bana göre de kuzey kıbrıs diye bir ülke yok zaten hiçbir ülke tarafından tanınmıyor sadece kıbrıs cumhuriyeti var doğu türkistanda yok uygur diye bir millet de yok türk de yok o bölgede hepsi çinli bulgaristanda türk de yok hepsi bulgar
neye göre kime göre pkklıyım sırf sana göre öyle diye insanları teröristlikle suçlayamazsın elinde ispatla gel ben nerde terör eylemi yaptım?
kişisel yorumlarım bunlar benim tarihte benzer örnekleri var türkler kurtuluş savaşı verince terörist değil ama yunan sırp bulgar romanlar bağımsızlık savaşı verince terörist araplar ayaklanınca terörist kürtler terörist tek terörist olmayan türkler yersen
düşün ki türkiye ingiliz sömürgesi türkçeyi yasaklasa zorla herkese ingilizim dedirtse çocuklara bir grup türk de ingiliz polis ve askerleri öldürse sen bu gruba terörist mi dersin yoksa sempati mi duyarsın? bütün dünya terörist dese bile desteklersin bunları kürtler de bana göre böyle
sebep? bence gayet iyi kalpli bir insan