LGBTQ hakkında ne düşünüyorsunuz?
(eşcinsel değilim.) eşcinsel bireylerin hayatlarını normal bir şekilde onlara karşı nefret kusulmadan ve dışlanılmadan yaşamalı taraftarıyım bu bir sapkınlık haline getirilmediği sürece bi insan istediği kişiyi sevebilir. 🏳️🌈
(eşcinsel değilim.) eşcinsel bireylerin hayatlarını normal bir şekilde onlara karşı nefret kusulmadan ve dışlanılmadan yaşamalı taraftarıyım bu bir sapkınlık haline getirilmediği sürece bi insan istediği kişiyi sevebilir. 🏳️🌈
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
55Daima arkanızdayım bu bir sapkınlık haline getirlmeden vey da başka insanların özbüdlüğğünü etkilemedği sürece ben daima arkanızdayım siz de normal bir yaşam hakediyorsunuz🤍🏳️🌈
Hepimiz adına teşekkür ederim canım, alt tarafı insanız değil mi? Basit bi şekilde, sadece insanız.. Keşke diğer insanlar da başlarını bacak aramızdan kaldırıp fikirlerimize, düşüncelerimize odaklansalar. Nefret can yakar. Sevgi kazandırır. 💞
İyi bir insan vicdan sahibi biri zaten bunu bilir keşke o kadar tacizci katil dolaşırken insanlar bunlara karşı çıksa 🤍
Yaşasın ileri kafa Avrupalılar sözde modern özgürlük ayağına ülkeyi çöplüğe çevirdiniz.
Onca tecavüz, nefret cinayetleri kadın ölümleri ve daha niceleri varken bunları dert edinmek, ne kadar doğru? Sen eğer bunları düşünüp Herkese saygı göstermeyi tercih etseydin, Türkiye daha yaşanılır hale gelirdi. Bk at izi kalsın başka bir şey değil bu
Hepsinin sorumlusu sizsiniz bütün kötülüklerin bırak şimdi öne başka bahaneleri sunmayı da gerçekçi ol sizin yaptığınız nmussuzluk değil mi.
Üzgünüm keşke daha anlayışlı bi ülke oösaydık daima arkandayım seninde normal bir yaşam hakkın hiç kendini kötü hissetme o nefret söylemleri tam bir saçmalık sen özelsin unutma saygı kelimesi bazı insanlarda marşılım bulamayabiliyor
😂 hepsinin sorumlusu biziz öyle mi, hem de bütün kötülüklerin? Seni ciddiye almamaliyim ama söylemek istiyorum sevgili İnsan, başka bahane dediğin ve benim saydığım olaylar sen ve senin gibilerin tahammülsuzlugune dayanarak oluşuyor zaten. Sen bunun farkında olmadığın sürece bu bahane olarak gördüğün şeyler devam edecek. Namus kavramı ne senin için merak ediyorum
*karşılık
Çok haklısın
🙂🙂🌸🙏
💜🤍😘
Herkes baban abin değil işine geldiği gibi konuşma onları destekliyon ama başkasına iftira atarak destekle me.
İbnoşlara urosbulara saygı duymak zorunda değiliz.
Hepsini aynı ni kesime almak yanlış ama evet sayvı duymamak yanlış
@JAPANMOTORS ben genelleme yaptım üstüne alındığına göre gocunacak şeylerin var ama tamam en ahlaklı en namuslu en heteroseksüel sensin tamam
Misal sen maviyi seviyosun diye herkes maviyi sevmek zorunda değil yani bu seni etkilemiyorsa desteklemeyebilirisn ama hakaraet edemezsin onca tacizci dışarda dolanıyo hepsi bitti LGBT mi battı?
Üzgünüm ama istatistikler yapılmış bu sonuca varılmış onlar genelleme yapmış yani , ve bu Dünyada herkes birbirine saygı duymak zorunda sevmesi önemli değil
Asıl tcizci sizsiniz bunu fark edememiş siniz.
@JAPANMOTORS söylemek istediğim çok şeh var fakat anlayacağını sanmıyorum muhatabım değilsin
Şirin görünüp saygı duyarım diyipte köşede öteleyenlerden değilim, direkt olarak saygım da yok sevgimde.
Helal 👍👍
Desteklemeyebilirisin ama isteyen istediği hayatı başka insanların özgürlükşerine müfahake etmeden bunu sapkınlık haline getirmeden yaşayabilir iki yetişkin insanın arasındaki bir ley seni ilgilendirmez bu ne dikmat çekme çabası ne bir hasatlık!!!
Yazmayı öğrendikten ve benim yazdıklarımı anlamayı öğrendikten sonra gel konuşuruz 🙌🏽
kendini süper zeka zannediyor bu editör bozuntusu insanların yaşantılarına saygı duymayarak çok havalı oldun tebrikler
Süper zeka olmak, sıradanların taşlayacağı birşey olduğu için sizleri gayet iyi anlıyorum 😁😂
Zeki biri gelse de dediklerimi anlasa be..
Hormonal bozukluk deniyorda, tamamen ilgi çekmek ya da psikolojik bir rahatsızlıktan başka birşey değil. Bunu meşrulaştırmaya da gerek yok.🖒
Guzel ib*e olacakti
İnsanları ötekileştirmek ne kadar kolay veya da ayrım yapmak birine tama diğerine hayır umadı en yakın zamanda saygı kelimesini öğrenirsin
Duymuyorum
Tacizin tecavüzün kol gezdiği ülkede kötü örnek (komik) bu öğrenilecek özenilecek bir şey değil hastalık hiç değil "saygı" sende karşılığı olamayan bi kelime umarım bi gün öğrenirsin
O tcizler sizin gibi mahlukların Allah'tan korkmayanların armağanı.
Ne kadar kşar varsa çocuk kelimesini bile hazmedememiş eksi atmış.
Senin gibi pis zihniyetli insanlar olduğu sürece biz hiç bir ileri ulaşamayız?
Allahtan korkmayan mahluk mu? Allah korkusu bununla mı ölçülür? Domuz eti haram der yemezsiniz, alkol - sigara içersiniz. Hepimiz günahkarız sütten çıkmış ak kaşık değil kimse. Onun için günah işlemek Allah'tan korkmadığın anlamına gelmez. Günahı bağışlayacak olan da hesap soracak olan da Allahtır. Bırakın Allah sorsun kuluna hesabını. Hepimiz insanız, o tiksindiğiniz "mahlukların" dahi, hepimizin birbirimizden sorumluluğu var. Komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş peygamberimiz misal. Komşunuz o tiksindiğiniz mahluklardan olsa bile bi Müslüman olarak yardımcı olmanız gerekir. Bakın ben de o mahluklardanım ama Allahtan korkuyorum. Sokaklarda lgbt'lerin onur yürüyüşünde yaptıkları sapıkça davranışları ve kıyafetleri, söyledikleri iğrenç sözleri ben de sevmiyorum. İşte bu davranışlar çocuklara kötü örnek oluyor %100 haklısınız. Ama kimilerimiz de benim gibi, diğer tanıdıklarınızdan çok farklı olabiliyor. Yine beni pis bi mahluk olarak görebilirsiniz, ama ricam Allahtan korkmuyorsunuz demeyin. Teşekkür ederim.
Haklısın düşüncen de böyle insablar tanımak güzek🤍
Sadece hepsini o kısma koymak yanlış olur
Pardon yanlıl yoruma yazmışım, 🙏😶
Hesabınızı yaradana verin biz karışmayız sizin halinize
Doğru düşünüp yanlış düşünmeni karıştırmıyorum sadece insanların yaşayışana karışamaman iyi