LGBTi bireyine soru sormak isteseydiniz bu ne olurdu?

- Yani şimdi sen kız mısın erkek mi benimle üçlü seks yapar mısın erkeklerle beraber olur musun gibi akıldan mantıktan anlayıştan saygıdan yoksun sorular sorar bir kez olsun homofobiklerin ne demeye çalıştığını anlamaya çalışırdım. Homofobik gibi davransam mı bir günlüğüne acaba.1|00|0Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşü
- insanın kendini tanıması, farkında olması herkesin cesaret edemediği bir durum. Bu cesareti özgüveni nasıl sağladın diye sorsam?1|00|0Görüş hala geçerli mi?
cok mükemmel bir soru derim 🙂 kendimi keşfetme sürecim tanıma sürecim biraz sıkıntılı geçti benim bunu kabullenmek zor aslında. Bunu kabullenip hayatını ona göre idame ettirmek de keza öyle
şu ortamda yüzlerce soru yanıtlıyorum. gördüğüm insanların çoğu kendinden uzak. yaştan bağımsız ergenlik uzayan bir süreç haline gelmiş. Sabahtan akşama, akşamdan sabaha playstatinon oynayan ergenlerin dengesizliklerinin nedenini kavramaya çalışan genç kadınlar için düştükleri çaresizliği okuyorum sürekli. Duygusal olgunluk, kişilik, karakter öyle gerilere itilmiş ki, huzursuzluğunun, mutsuzluğunun nedenini kendinin dışında arayan insanlar.. Bu nedenle, insanın kendini tanımak için çabasını çok önemli çok değerli buluyorum. Yazım diline de yansımış pozitif enerjin. yolculuğun başındasın, yolun uzun, cesaretin kırılmasın.
cok teşekkür ederim bu kelimeleri okumak çok değerli. Aslında öyle bir doluyorum ki bazen insanların nefretine size anlatamam. Bazen sığ düşüncesiz dilimizle zehir saçıyoruz ve bunu yaparken kendimizin ne olduğunu bilmeden yapıyoruz aslında tüm sorun burda başlıyor bir Kızılderili atasözü der ki, beni anlamak için benim giydiğim ayakkabıyı ben gittim yolları benim yürüdüğüm şekillerde yürümeniz lazım. Ne kadar doğru
- Hepsini Göster Daha Az Göster
"Aslında öyle bir doluyorum ki bazen insanların nefretine size anlatamam. " Lütfen anlat her zaman. "-Bazen sığ düşüncesiz dilimizle zehir saçıyoruz ve bunu yaparken kendimizin ne olduğunu bilmeden yapıyoruz aslında tüm sorun burda başlıyor" bu cümlene yürekten katılıyorum. Kızılderili olabilirmiyim bilmiyorum ama yol yürürüm, giydiğini giyerim, yediğini, içtiğini.. Çok güzel bir örnek empati için. hetero olarak kendi keşfimdeyim.
Samimi ve içten dileğin için teşekkür ederim. :-) Taşlar hep olacak yollar da, umarım bu saye de takılmam. :-)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
112- Ben bir erkeğim ve aşırı derecede kibar naif biriyim ancak genellikle Biseksuel ve Gay kimselerin dikkatini çekiyorum. Hayatımda kızların yürümediği kadar erkekler yürümüştür bana. Ben aşırı derecedede olsa kızlardan hoşlanıyorum. Bu konuyla ilgili özellikle +18 konulu filmlerde genellikle normal filmler yerine lezbiyen filmleri seyrediyorum ve arasıra keşke lezbiyen olsam diyorum. şu an için lezbiyenliği tercih ettiğim için bir Cinsel birleşmeye karşıyım ancak ileride illaki evleneceğim ve somut olarak bakıldığında kızlardan hoşlandığım gerçeğini değiştirmesede, herzaman içimde bir lezbiyenlik iç güdüsü var bunun ışığında ben hem özellikle erkeklerin bana yürümemesini sağlayıp hemde lezbiyenlik konusundaki özenti mi nasıl doyurucağım. Nitekim dışarıdan bakıldığında uzun saçlı uzun bacaklı bakımlı ve dışarıdan aldığım bilgilere göre feminen bir yapım varmış. İleride evlendiğimde karımla olan ilişkime ve çocuk yapmama bu sıkıntı çıkarmaz ennihayetinde kızlardan hoşlanıyorum bir erkek olduğum için bir lgbt birliğine üye değilim cinsiyet gözetmeksizin birşey olsaydı lezbiyen olurdum ama şuandan bahsedersek ben bu zevklerim doğrultusunda erkek bireylerden nasıl uzak durabilirim? Özellikle evlenmeden bir oral seks hariç bir Cinsel birlikteliğe karşıyım. Oral seks dediğimde sadece kadınlara.0|00|0
- Bence siz bunu dikkat çekmek için yapıyorsunuz zaten bunun psikolojik bişe olduğu da Suriyeli bilim insanlar tarafından açıklan.. tamam şaka şaka nasılsın, hayat zor değil dimi?1|00|0
😂 ahah dedim ne oluyor 😂 hayat herkese zor ama ötekileştirilen insanlara bir kat daha zor. tabi
- neden bölebir sapikça seçimler yapiyosunuz sorum doguştan olmayan LGBT lere0|00|0
Sen neden p*rno izliyorsun gibi bisey bu ordan bakılırsa p*rno izlemekte senin için sapıkça geliyordur
burdaki konu şu bi dogal olarak gelişen bişey var kendini keşfetme ergenlikte daha sonra doguştan olanlar hariç sapikça seçimlere yönelme var
sapıkça olan nedir? Senin bir kadını beğemen sapıkça bir eylem mi? soruyu anlamıyor musun
ben bir kadini begene bilirim ama bu dogal bişey tutup her türlü faliyete açik olmak bence saygi duyulcak bişey degil
😂 bu arkadaş uçmuş buna laf anlatmak deveye hendek atlatmak daha kolay adaş ne yabacaan ne demişler etme cahil ile sohbet kusturursun silme cam kırıgiyla mabadını kestirirsin 😂
anlamiyosunuz ki güzel. kardeşim bi hormanel bozuklu olanlar var dogüstan bide sonradan dönenler var ben bunu kastediyorum siz malisiniz
@_-CanN-_ bro bende sonradan olanlardan hiç haz etmiyorum çünkü adamlar duygu beslemiyor sadece cinsellik düşünüyorlar. herneyse ister saygı duy ister duyma sev sevme pek anlamı yok hocam öyle ya da böyle yaşıyor hayırlı geceler hiç bu konulara girmeyelim boşver.
- hetero biriyle arkadaş olmak ister misin0|00|0
- Sende olana nasıl ihtiyaç duyuyorsun?0|00|0
sen de kalp var değil mi peki sen de olan bir şeye neden ihtiyaç duyup aşık olmak istiyorsun?
Lan cümleyi kurmayı bilmeyen dangalak millete laf yetiştiriyor sen önce kendi yazdığını anla.
hayır neden hakaret ediyorsun. Ciddiye alıp sana cevap yazan ben de zaten kabahat ne yazdığımim farkındayım ben zaten nefretinle öl
- Doğuştan gelen bişey mi yoksa sonradan mı oldu0|00|0
Doğuştan gelen bir şey olduğunu bilimsel açıklamalar ile kanıtlamıştir Who tarafından
😂 kolay sevgili bulabilirsin pek tabi de önemli olan kolay sevgiliyi bulmak degil o ilişkiyi kolay yurutebilmek
- Neden tercihin bu yönde0|00|0
tercih değil yönelim. İnsanlarin aşık olma ihtiyaçları vardır ve her zaman böyledir. Ben sadece kalbe aşık olurum cinsiyete değil
Korkmakta haklısın bence bu ülkede içinde yaşıyor herkes herşeyi sonra o yaşayanlar bile linç ediyor insanları
Herkesin yönelimi kendini ilgilendirir kimse kimseye karışamaz bence seni anlamaya bilirim ama sanada karışamam açıkçası
Vardır tabi aslında bu ülkede öyle insanlar ne fantaziler yaşıyorlardı ama dışarıya yansıtmadan herkesi yargılıyorlar
- Bu tercihi yapmasındaki sebep nedir diye sorardım0|00|0
aslında tercih değil yönelim diyebiliriz bunu kim bile isteye hakareti tercih eder ki türkiye deki duruma bakılırsa özelliklede
- Bir dine ya da tarikat üyeliğiniz var mı0|00|0
- Ne demek bu?0|00|0
- Ailen bu durumu biliyor mu0|00|0
Detaylı bilgi
En İyi Kız Görüşü