Arkadaşlar ben işyerinde hatalarimla mimlenmis biriyim. Normal birisi bir hata yaptigunda verilen tepkini, bana karşı 10 misli olarak gösteriliyor ve kimse bana güvenmiyor. Ben yine bir hata yaptım. Bunu kimse bilmiyor şu an fakat ileride ortaya çıkması muhtemel. Bu ortaya çıkarsa firmalarimizdsn birne yansıma durumu var. Patronuma durumu anlatıp, bu durumun maliyetini kendim karşılayacağımi söylemeyi düşünüyorum. Bu durumda ortaya çıksa dahi patronumuz zaten daha öncesinden bildiği için tepki göstermeyecegini düşünüyorum, fakat bu onda nasıl bir izlenim bırakır bilmiyorum. Sizce nasıl bir izlenim oluşur? Hatanın arkasında durduğunu mu düşünür? Yoksa yine olumsuz bir izlenim mi olustururum?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
41Yani 200 TL kadar
Daha iyi bir çözüm bulamıyorum aklıma gelen çözüm bu Şu an
ya lafı bile olmaz 200 TL ne :D rahatlıcaksan söyle bu hatanın götürüsü bu kadar olabilir diye sonrasına karışmana bile gerek yok
İşte bunu firmada farkedilirse benim o firmayla ilgilenen arkadaşım bunu dünya meselesi yapar ve ortak gruba yazar hatta yıllar sonra bunun lafını yapar
Peki patron ne düşünür bu durumda?
Direk benden bilecekler çünkü konu benim sorumluluğumda 😅
Eğer fark edilebilecek bir hataysa söyle ama fark edilmeyecek bir hataysa kusura bakmayın fark etmemişim yoksa bildirirdim derdim
Farkedilmesi muhtemel, bu riski almaktansa kendim söylemeyi düşünüyorum
Ama tereddütlerim var
Kardeşim en iyisi söyle rahatla. İşin ucunda ölüm yok nede olsa
Haklisin
Bol şans dostum. Söyledikten sonra haber ver merak ettim
Kovuldum der misim 😅
Anlattıkların doğruysa. Kovsalardı çoktan kovarlarmış seni zaten. Korkma
Haklısın, kovulsam da tazminatımı alırım en azından 🙂
Sanane?
Hemen? 🙄 Patronum benim hakkımda yine olumsuz düşünmesi den çekiniyorum
Bırak düşünsün ne sen kendini ye ortaya çıkacak diye söyle bitsin en azından dürüst olmak istiyorum diye başla konuşmaya beni dinle kimse yokken yalnız konuş
Patronuma ancak telefonla gorusebiliyorum, normalde ofise gelmiyor. Çok nadiren
Olayın ne olduğunu bilsem net konuşacağım
Ya öyle ortada söylenecek bişey değil , o yüzden benim sorumluluğumda olan bir konuda yapmamam gereken birşeyi yapmış bulundum
Bişey diyemiyorum 🙅♀️
Teşekkürler yine de
Yapılmaması gereken bir şeyi yaptım. Benim hatam