Sevdigim bir soz vardi aptal insanlarin Canini Sıkmasına izin Verip Daha sonra Kendini Üzmen Hic akıllica hareket Degil şu dünya ne kadar Zorluk yasatabilir ki bize İster se herseyimizi Alsin Hala ayağa kalkicak gucumuz var elhamdülillah çünkü inancim var
Bak hayat çok acımasız. Ve yasamak zor biliyorum. Hayatında kötü seyler gelişmiş olabilir. Ama unutma güzel şeyler de yaşayabilirsin. Imkansız değil sadece pes etmemen gerekiyor. Hayal kur. Ne zaman zayıf hissedersen güzel hayaller kur. Ve güçlü ol. Örnek ol. İntihar etme. Bunu basar ve bu yolda olanlara sen kendini örnek göster. Lütfen kendine kıyma. Seni seviyorum.💖
İntihar çözüm değil ki kaçış tır sen korkakmısın intihar ediyosun hem nerden biliyosun gideceğin yerin kurtuluş olduğunu eğer öyleyse bende gelicem seninle beraber intihar edelim
Soran
7 gü
Cehenneme gideceğimi biliyorum ama benim bir sebebim var
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
7 gü
Gel konuşalım hadi biraz seninle bende zamanında intiharı düşünmüştüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
39intiharı aklıdan çıkar olurmu
konuşmak istermisin
dinlerim
ayrıca destek alsan
babanı anneden uzak tutsan mesela koruma uzaklaştırma kararı aldırsan nasıl olur
Beni desteklediğin için tesekurler
Bak hayat çok acımasız. Ve yasamak zor biliyorum. Hayatında kötü seyler gelişmiş olabilir. Ama unutma güzel şeyler de yaşayabilirsin. Imkansız değil sadece pes etmemen gerekiyor. Hayal kur. Ne zaman zayıf hissedersen güzel hayaller kur. Ve güçlü ol. Örnek ol. İntihar etme. Bunu basar ve bu yolda olanlara sen kendini örnek göster. Lütfen kendine kıyma. Seni seviyorum.💖
Asla yok babam bir paranoyak ve annemi öldürüyordu
Babam annemi silahla öldürüyordu (bunu silicem sonra)
Bunun için emniyette başvur kendine zarar verme
Bosver
Anneni de al çık git ne intiharı
Hala etmeyi düşünüyorum ben şimdilik diyorum
İntihar çözüm değil ki kaçış tır sen korkakmısın intihar ediyosun hem nerden biliyosun gideceğin yerin kurtuluş olduğunu eğer öyleyse bende gelicem seninle beraber intihar edelim
Cehenneme gideceğimi biliyorum ama benim bir sebebim var
Gel konuşalım hadi biraz seninle bende zamanında intiharı düşünmüştüm
Tamam ama şarjım az
Seni en iyi ben anlarım
Hadi ama bekliyorum