Bizim banyoda pencere falan yok tavanda küçük delikler var sadece. Diyorum ki tepede sıcak su açıkken sigarayı yaksam ve tas gibi bir şeye su doldurup dumanı suya üflesem ve izmaritle beraber klozete atıp sifonu çekip yıkanıp çıksam o banyodan nasıl olur?
Koku kalır mı?
Koku kalır mı?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
44Pencere olsa rahat olurdum da penceresiz olunca koku kalma ihtimali var knk
Evde hiç sigara içen yok mu
Hayır tek ben
O zaman bakkala falan diye çık dışarıda iç ya da odanın kapısı kilitleniyosa kilitle pencerede iç hiç içen yoksa banyoda farkedilir pencere olsaydı da hiç çıkamıyosan geceyi bekle herkes uyuyunca iç
Denerim
İçine karbonat falan mı atsam suyun acaba. Uzun zamandır içemiyorum içmem lazım artık
geceyi bekle balkonda iç olmaz o buhar tüm banyoya yayılıyor uzun süre gitmiyor koku. Ha 1-2 üfürür bırakırsan üstüne de yarım saat banyo yaparsan koku dağılır biraz
45 dk da anca banyo yapıyorum ben
öyle keyif yapacaksan 1 tam sigarayla hiç girme benden söylemesi... tecrübeyle sabit. O buharla karıştığından tüm banyo kokuyor sen farketmesen de :)) kızım bekle gece içersin püfür püfür
Gece de kalbim g*tümde atıyor korkudan yani kusura bakma ama böyle 😂
onun zevki orda kanka aksajdsakj emin olucaksın uyuduklarından çıkıcaksın balkona sessizce perdeler çekilmiş ışıklar kapalı kimse gece gece nerde bu kız demez sjajahdaj
Balkona çıkamam bizimkilerin uykusu hafif en iyisi odada içmeye devamkee 😂
el mecbur skjakak
Ya duş alırken sigara dumanını bir suya üflemesem koku kalır mı diyorum
Elbette kalır. Suyun nikotin çekme yani ayrıştırıcı özelliği yok ki
Off ben nasıl içeyim daha artık
Odanda cam yok mu peki ya da bi pede ama birkaç fırt :)