Ben helix piercing yaptırmak istiyorum ve büyük ihtimalle iki, üç gün sonra deldireceğim. Nasıl temizlemeliyim, ilk taktırdığım küpe nasıl olmalı ve bakımını nasıl yapmalıyım? Yardımcı olabilir misiniz?
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Acısını hatırlıyor musun? Yani çok acıyor muydu?
dudak yaptırdım hiç acımadı. ondan sonra kendim delmeye başladım. kulağımı ilk piercingcide helix deldirdim 7 ay takılı kaldı aşırı acıdı üzerine yatamadım. kendim delmeye başladığımda ise hiç acımadı delen yer çok önemli güvenilir bir yerde yaptır
Tabancayla deldirince çok daha uzun süre acıyormuş. Tabancayla mı deldirdin?
hayır canım iğne ile deldirdim ben
Ben de kendim delmek istiyorum da ilkini bir yerde deldirelim dedeim öğrendikten sonra kendim deleceğim senin gibi sanırım :)
kesinlikle öğrennn delmediğim arkadaşım kalmadı daha acısız oluyor. düşün 20 yaşında küpe bile takmayan arkadaşımın kulağını deldim aşırı şaşırdı hiç acımadı. alacağın malzemeler hakkında yardımcı olurum
Tatlım ilk küpe kullanımı helix için yani şekli sence nasıl olmalı? Yarım ay şeklinde olanlardan mı yoksa düz olanlardan mı almalıyım? Bir de materyal ne olsun yani cerrahi çelik mi yoksa titanyum mu?
titanyum tavsiye ederim ama çok bir fark olmuyor yeri geldi 50 tlye aldım yeri geldi 5 tlye aldım açıkçası bir fark göremedim ve bene yarım ay şekli daha şık duruyor diğeri küpe gibi hoşuma gitmiyorr
Aynen ben de öyle düşünmüştüm çok teşekkür ederim çok yardmcı oldun canım💕
ne demek canım sorun olursa yaz tekrardan
Çoook teşekkür ederim ❤️
ne demekkk <3
Her yere takıldığını biliyorum bakımını nasıl yapmalıyım diye sordum gördüğün gibi.
nerene takıcağına bağlı sorunu anladım
Kulak kıkırdağı yani helix diye geçiyor
doğru evet deldir sonra sıkmayacak şekilde ayarlat 3 ayda bir cıkartmalısın ama
Bildiğinden emin misin? 6 ay boyunca çıkarılmaması gerekiyormuş
değişir