Danışanlarım mesela o gün kaçamak tatlı yediklerinde ya da bir sey sormak istediklerinde sorabiliyorlar direk. Ingiltere'den bile danışanım var.1 ayda 6,6 kg verdik
Danışanlarim parayı ödüyorlar. Ödeme bilgilerini attıktan sonra hazırlıyorum diyetlerini.1 aylık takiplerini de gerceklestiriyorum. bu sorun yaşarsaniz diyet hesabimı sikayet edersiniz diye güvence veriyorum 😂 9 tanesinden 1 tanesi böyle yaptı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
02Öyle yapıyord zaten. Yılbaşında yasaklar olduğu için haftaiçi ödediler. bir bu kaldı
Psikolojik danışmanlık mı yapıyorsun?
Online diyet. Diyetisyenim
Sence yüz yüze seanslar ile online seanslar arasındaki artı ve eksi farklar neler?
Hicbir fark yok bence. Hatta online seanslar daha motivasyonlu
Ama yüz yüze seanslar da parayı istemek daha kolay 😅
Danışanlarım mesela o gün kaçamak tatlı yediklerinde ya da bir sey sormak istediklerinde sorabiliyorlar direk. Ingiltere'den bile danışanım var.1 ayda 6,6 kg verdik
Danışanlarim parayı ödüyorlar. Ödeme bilgilerini attıktan sonra hazırlıyorum diyetlerini.1 aylık takiplerini de gerceklestiriyorum. bu sorun yaşarsaniz diyet hesabimı sikayet edersiniz diye güvence veriyorum 😂
9 tanesinden 1 tanesi böyle yaptı
Dün de söyledim birtek siz kaldınız diye. tamam ödeyecegim kusura bakmayin dedi. ama henuz odemedi. Diyet seansı Şubat ayının 1'inde bitecek
dedikleri tarihe bak görüntü ses kayd al ispat ederisn
Evet whatsap konusmalari duruyor
bu iyi bak
Ama acaba oyalıyor mu bilmiyorum. Ödemeyi yapmazsa avukat arkadaslarim var. korkuturum gözünü 😂
bilmiyorum ki ama sen hakkını aramalısın saf değilsindir