Aga ne saçma sebebten ateist olmuşsun jdjdjdk Düşünsene ateist arkadaşlarınla toplanmışsın soruyolar nasıl eteist oldunuz diye herkes bilimsel veriler sunuyor bunun üzerine konuşuyor sende annem küçükken şekerii yadaklamıştı mı diycem😂
Ama şöyle ki samimi yazıyorum. Müslğman olmak tabikide zorunda değilsin dinde zorlama yoktur 😂😂 Lakin gerçekten bir tanrı olmaması imkansız bence bu evren kendine kendine geldi diyerek inanış sağlasak bile bu saçma olurdu yine kanıt olmazdı ve yine lakin her şey bu kadar birbirine uyumluyken Tanrı yok diyemeyiz 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
63Düşünsene ateist arkadaşlarınla toplanmışsın soruyolar nasıl eteist oldunuz diye herkes bilimsel veriler sunuyor bunun üzerine konuşuyor sende annem küçükken şekerii yadaklamıştı mı diycem😂
Hanshsbdhdkdj yabmaaaaa utandırık oluyorum
😂😂😂
Ben buz dolabı poşetiyle çıkardım evden ahskshfm
Elhamdulillah müslümanım
Uwwwwww möslüman günaydın
Gün ateistlerin günü değildir aymayacaktır😂😂😂
Ama şöyle ki samimi yazıyorum. Müslğman olmak tabikide zorunda değilsin dinde zorlama yoktur 😂😂
Lakin gerçekten bir tanrı olmaması imkansız bence bu evren kendine kendine geldi diyerek inanış sağlasak bile bu saçma olurdu yine kanıt olmazdı ve yine lakin her şey bu kadar birbirine uyumluyken Tanrı yok diyemeyiz 😂
Allahım beynimi yine çok kullandığım saatlerdeyim dur lütfen
Yiaaaaaaaa dobarlan optimist ol
2005 tarih 7 yaş sjsmxncmc
Pardon görmedim..
Sitenin demirbaşı yine haWaLı
O kim gı
Günlüğün resmini çekersem anıracak mısın tipine ötürdüğüm söz ver ssmjdjf