Yani mesela bir şeyi tam biliyosunuz ve onun üzerine yarım saat 1 saat konuşabilceğiniz bir konu veyada o konu hakkında soru sorsalar herşeyinle net bir cevap doğru bir cevap verebilceğiniz bir konu, normalde insan gibi sorular sormam ama gece gece aklıma geldi epxmend?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
72Hep konuyla tartılmak mı gerek unutmamak için
Tartışmak *
Soru sadece kızlara açık sandım hiç erkek yorum atmamıştı 6 kızdan sonra 1 erkek yazdı tebrik ederim 1. siniz bende şu an bu yorumu yazarak zamanımı boşa harcıyorum meslektaşız heralde
Sadece kızlara açsaydın ozaman
Hadi olm
Yok lan sadece kızlar yazsın demedim ki yani 1 tane erkek bile yazmadı dedim noluyo sadece kızlara açık mı yaptım ben niye erkek yazmıyo dedim
Neyse belki ilerde olur...
Olmasını istiyorum elbette :)
Hangi konu kanki
Ne olursa ama dil konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.
Kanka onun içinde çalışmak çabalamak lazım oturarak olmaz
Aynen sen hangi konularda iyisin peki dostum?
Boş işler müdürlüğü
Neden öyle dedin yahu
Konuşalım demedim zaten eoxkdjxjd çevremdekiler mesela bi başlıyo o konu üzerine takır takır konuşuyo ben susuyorum ekxkdjd
Sorry sjjs
Artist yallah uyu eğxğsjxns
Hakim değilsin savcımısın ayol
Maagggaaa meeee... Dertlerimle başbaşayııım yıkılmadıım ayaktayııım
Ne üzerine okuyosun
2 üni terk şuankinede devam durumundayım her birinden 1 senelik bilgi var lisedende 4 senelik adalet bilgisi var hghghghg
Lüxlüğe bak üni beğenmiyor... 😡😡😡😡😡
ailevi meseleler knka
He sorry
Psikolojin bozula bozula mı hakimsin yoksa okuyarrrrak mı
Araştırma yapmayı severim özellikle psikoloji hakkında ama evet bozula bozula da öğrendik bir şeyler
Ben mesela bi ara ateist oluckamışım gibi o tarz araştırmalar yapıyodum ama bilmiyorum hakim olduğum konuyu düşünüyorumda şu an yok gibi
Çoğu yarım yarım mı mesela neler var slzmndd
Üşeniyorum yazmaya kanka bu kadar bilmen yeterli
Kapalı kutu epdpxdnd