bu soruyu sorarak yapabileceğim bir şey varsa onu öğreneyim yapabilirsem yapayım diye sorduğun çok açık sorununu söylemen lazım anlatman lazım büyük ihtimal aile ile ilgilidir çünkü bu tarz durumların yüzde 99 u aile bağlarının yok olmasıyla ya da şidedetli şekilde zarar görmesiyle kişide güçsüzse gelişir bak kimseye pek demem ama özelime yazarsan yardım etmeye çalışırım sana güzel bir sohbet bile en büyük yardımdır ilk etapta sonrasına bakarız durumu değerlendirince
İntihar çözüm değildir. Ve hiçbirşeyide çözmez. Her başımız sıkıştığında, her dertli olduğumuzda intiharı düşünseydik halimiz haraptı.. Bence hayatı pozitif görmeye başalamayılız. Hatalar, yanlışlar, yalanlar, dolanlar hepsine inat yaşamalıyız. Ne demişler, ölüm ölüm dediğin nedir ki? Ben yaşamayı göze almışım..
5 senelik sevgilim beni aldatıp o kişiyle evlendiği gün dayanamadım inthr etmek istedim ama sonra Allah'ın verdiği canı Allah'tan başka kimse alamaz dedim kendi kendime sonra ailem aklima geldi ben kendime zarar versem onların canını yakacak sonrada dedimki sen bu dünyadaki acıya dayanamiyorsun intihar etsen o cehenneme dayanabilecekmisin? Öylece vazgeçtim.
Vazgeçmedim intihar ettim ölmedim diyen var olum ne garip insanlar var lan, insan intihar edip ölmezse denemiş olur ve eğer ölene kadar denemezse de vazgeçmiş olur ne tuhaf insanlar var lan
Ciddi misiniz ya bu hayatta kimse için intihar etmeye değmez ayrıca bu hayattan intiha edecek kadar nefret ediyosan bu kadar nefret ettiğin bir şey içinde intihara deymez
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş