NOT: buraya atınca baya bi düştü kalitesi ya.. kaliteyi görmezden gelin.

öncelikle teşekkür ederim parfüm şişesinin tasarımı bize ait olmayacak zaten. Biz onu öğrenmedik. Amsterdam ile şişeyi nasıl bağdaştırdığım önemli.. Posterin hareketli olmamasının sebebi bu Bi tasarım ilkesidir fazla kalabalık olmaz, yapılmaz yani. Amsterdam yazısına gelirsek parfüm modeli olduğu için bacakta dövme gibi dursa çok küçük kalıyordu. o yüzden. Tabii daha iyisi yapılırdı ama elimden bu kadar geldi. Yorumun için teşekkürler.
Günaydın
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!önceliklee bu güzel yorumun için çok sağool 💙 şimcik şöyle, gizem yaratmaya çalışmadım aslında.. bunun anlamı var. İsminin Amsterdam olması gibi. Belki biliyosundur ama yine de bi özet geçeyim. Amsterdam Özgürlük Şehri. Özellikle Amsterdam şehir merkezi, De Wallen yani Red Light District denilen bölgede hayat kadınlarının halka açık dükkanları var.. Yani anlayacağın erotik şeyler dönüyor. Kırmızı ateşi simgeler zaten bunu biliyosun. buraya kadar herşey tamam.. şişe biraz havada kaldı orada haklısın ama şişeyi başka türlü başka bi arkaplana oturtamadım. ve evet aşırı kalitesi düştü buraya atınca. Aslında 50x70cm bi çalışma.. bildiğin büyük bi poster yani.
Sen de sağol 💙 biliyorum biliyorum secdiğim bir proje bu seri. Yok sen gizem oluşturmaya çalışmamışsın ama öyle bir görüntü var sadece. Bir de dediğim gibi gözüm bi kadife veya saten doku aradı. Zaten sadece yorum yapmak için yaptım. Öylesine hani. Şahane olmuş 👌
onu brief kısmında yazacağım. daha karat vermedim ama sıcak kokular olmalı diyr düşünüyorum..
senin fikrin nedir diye sormayı unutmuşum.. evet iletişim tasarımı okuyorum ama Sanat ve Tasarım Fakültesinde. o yüzden haşır neşiriz biraz böyle şeylerle
teşekkür ederim ama anlaşılmadım sanırım. şey demek istiyorum koku anlamında ne olabilir düşüncelerin neler?
Amaç zaten erotik şeyler çağrıştırmak. Afrodizyak etkili parfümleri düşün. De Wallen yani Red Light District ten yola çıkılmış bi tasarım
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş