@diskriminant_e kudur siz gibiler tam bir zaman kafa aslında sanalda bilgelik taslarlar amip ya insanın zeka seviyesini ölçmek tek hücrelilere göre davranış bu nedenle sen bir amipsin : D
@ahahahhahahh boşver ya kendisi 10. sınıf matematikte bir şey ögrenmiş diskriminant diye bir de nick yapmıs ve kendini bilge sanıyor bırakalım öyle sansın tatlım
Dikkat çekmeye ihtiyacı olan bir yapıya sahip değilim. Buna ihtiyacım yok. Soruyu soran insanın gelecek her cevabı da beraberinde kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira yüz binlerce bilim insanı, astronomi ile uğraşan insanlar ve hatta çok daha geçmişe m. ö 500 lere gidersek Pisagor ve Galileo bile dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlamışken, elimizde bir sürü kaynak, kanıt ve belge var iken, üstelik dünyadaki suların neden uzay boşluğuna akmadığının gerekçeleri ve kanıtları da var iken boş yapmışsın da o yüzden.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
422Allah herkese akıl vermiş de, kullanma klavuzu falanda verseymiş keşke, tertemiz duruyo.
Bilimin ışığında herşey gelişti, bi tek şu beyinleri dolduramadık.
Kes be kess başlıcam 21. yüzyılınıza isteyen istediğini düşünür hem sen ne bk yedin acaba pröfösör falan mısın yoksa cahill andaval
@ahahahhahahh +1 🤣
@ahahahhahahh avamlığa bak
@diskriminant_e kudur siz gibiler tam bir zaman kafa aslında sanalda bilgelik taslarlar amip ya insanın zeka seviyesini ölçmek tek hücrelilere göre davranış bu nedenle sen bir amipsin : D
Amip kelimesini ortaokuldan anca hatırlıyorsun, yapma kuzum, yazık etme, hafızanı zorlama,. bb
@ahahahhahahh boşver ya kendisi 10. sınıf matematikte bir şey ögrenmiş diskriminant diye bir de nick yapmıs ve kendini bilge sanıyor bırakalım öyle sansın tatlım
Fena mı ortaokuldan bu yana hafızamda kalmış ne kadar çalışkanım beee
Nefesi bitmiyor mu
Yok işte onlar döndüğü için bi tarafı nefes alıp diğer tarafı veriyor
Değisik bi mekanizmaymis ya ne yasası bu tam olarak
Döndürgeç üfüren yasası TDK
Askolsun hakaret neden
Boş yapıyorsun. Yapma!
Madem bu kadar rahatsiz oldun sorumdan neden gelip gorus yapiyorsun dikkat cekmek icin mi :)
Dikkat çekmeye ihtiyacı olan bir yapıya sahip değilim. Buna ihtiyacım yok. Soruyu soran insanın gelecek her cevabı da beraberinde kabullenmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira yüz binlerce bilim insanı, astronomi ile uğraşan insanlar ve hatta çok daha geçmişe m. ö 500 lere gidersek Pisagor ve Galileo bile dünyanın yuvarlak olduğunu ispatlamışken, elimizde bir sürü kaynak, kanıt ve belge var iken, üstelik dünyadaki suların neden uzay boşluğuna akmadığının gerekçeleri ve kanıtları da var iken boş yapmışsın da o yüzden.
Tamam bilim insani kusura bakma :)
1 küp metre hava parselinde 16.2 kg ağırlık vardır. Bu yüzden yaşlandıkça kamburlaşırız. Çünkü kaslarımız ağırlığı kaldıramaz hale gelir
Neden dusmesin
Çaycı bile tepsisinde olan çay bardaklarını çevirirken düşürmüyor senin sorduğun soruya bak 😃
Ben böyle bir fiziksel modelleme görmedim çok güzeldii (:
Keşke akarsular ile denizler dost olsalardı ama tuzluluk oranları farklı :/
Çok üzülüyorum ben tuzluluk oranlarının farklı olmasına.
Olur ögretir misiniz?
Öğretirim
Peki
Bilim önemli
Dünya dönüyorsa biz nasıl sabit kalıyoruz?
Bilmiyorum nasıl 😳
...
Ya cok tatli
Allahım iltifat zannetti ya kddndndmdk
Hayır dünyaya diyorum
Peki çocuk adam
Sensn o 😌😔
Алалатвлатулчшвтв
Küfür etmee
русский
O da ne
Haydaaa
Sen neden ucmuyosun cunku yercekimi var yercekimi olmasaydi uzay filimleri gibi havada suzulurduk
Şaka mı bu yaa ama ben onları yemeye kıyamam 🤗 daha balık yemicem
Yememelisin bence de emekçi hepsi onların🥰
1 mayısta meydanlarda da toplaniyolar mi
Yemezsen toplanırlar tabi
Meğer ne cok yükleri varmış gluk glukların 😔😔😌