Şeytanı gördüm. Oturup sohbet ettik. Cennetten kovulmana ragmen nasıl olduda içeriye girip adem ve havvayı kandırdın, yasak elmayı yedirdin diye sordum. Demek ki cennete girmenin kaçak yolları da var dedim. Var evet dedi. Yolu söyledi. Sırat köprüsünden hiç geçmeden gizli bir geçit var cennete açılan. Tarif etti yolu. Kısmet olurda ölürsem cennette şarap nehirleri beni bekler
kardeşimle tartışıyorduk ve beni bırakıp gidiyordu ve bir kaç adım sonra onu kaçıryorlardı ve bende koşarak arbayı takip ediyordum ve birde bakıyorum eski evimiyzdeyiz ve ailem hepsi orda kardeşim nerde diyorum şurda diyorlar buluamıyorum başkasına soruyorum şurda diyor bulamıyorum en sonunda mutfaktan çıkarken onu görüyorum ve birde bakıyorum ki onu kaçıranlar göz kapaklarını kesmişler ve bana diyor ki senin yüzünden bu haldeyim günlerdir uyuyamıyorum diyor ve uyukudan uyandım ağlıyorum ve bağırmakbistiyorum ama sesim çıkmıyordu 😊
Geçen rüyamda Angelina Jolie ile sevgiliyiz bak heleeee. Kadın bı içim şu. Ama gel gelelim yanaşıyorum kaçıyor. Ulen dedim benim gibim deliaanlidan kacilir mi? Yengenize. O da ne dese beğenirsin yerim senin deliannliligini dedi o sıra biri beni uyandırdı ama kim hala bulamadım şerefsizi. Tam olay isiniyordu:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
1026Oturup sohbet ettik.
Cennetten kovulmana ragmen nasıl olduda içeriye girip adem ve havvayı kandırdın, yasak elmayı yedirdin diye sordum.
Demek ki cennete girmenin kaçak yolları da var dedim.
Var evet dedi.
Yolu söyledi.
Sırat köprüsünden hiç geçmeden gizli bir geçit var cennete açılan.
Tarif etti yolu.
Kısmet olurda ölürsem cennette şarap nehirleri beni bekler
O çok güzel oluyor ya. Sonra mutlu mutlu Uyuyosun tekrar
😂😂
Çadır karıştı rüyada 😅
Peki dinsizler? gfhgfhf
İman eder xD
Uyş hangi manken klfhgf
lan :d
kşlxhagjksaşg
Ne gördün ya merak ettim
Taam