www.google.com.tr/.../watch%3Fv%3DAMLhCrLUdhA&ved=2ahUKEwiiy5TpjaXtAhV0lMMKHa-zA3YQwqsBMAB6BAgBEAM&usg=AOvVaw24dXmpH4B86ZhqVKxktn6W
Αφήστε τη μητρική μας γλώσσα να ζήσει
Açıkçası bana hoş geliyor, sadece dil anlamında bakarsak. Zaten tüm Avrupa kültürünün de beşiği gibi, bilimin de dili zaten özellikle biyolojide. Bunu çekememezlik olarak değil de tarihe bağlamak daha doğru olur veya şu anki diplomasiye bağlamak. Sadece kaba bulanlar da olabilir. Zevkler farklıdır sonuçta.
Rica ederim; hangi dil anadilimiz olursa olsun, hangi ırktan olursak olalım önemli olan kibar olmak.
Bna karsi kim nasil davraniosa bnde ole davranirim genelde yine da insanlari kirdigim için cabuk pissaman oluyom
Diğer yorumlarınızla biraz fevriliğinizi fark ettim, bence biraz daha dizginleyebilirseniz kendinizi, sizin için daha iyi olur
@paphos Çok boş insansın :D Rum u Yunan dili sanan asjkdasjdasjdasdk Tarihi engellisi seni
Malaka seni rum yunanistan disinda yasiyan Yunanlara denilir güney Kıbrıs, kafkaslar Türkiye vb
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benim onlara ihtiyacım yok zaten, sadece en çok öğrenmek istediğim dilleri söyledim 😶
Ztn rumların buyuk çoğunluğu osmanlı döneminde musulman olup rum kimliğini inkar ettiler
Biraz daha derinlere iner isen araştırmalarında demek istediğimi anlayacaksındır. Neyse , bilmediğini bilmediğin gibi devam et.
En İyi Kız Görüşü