Yastığa başını koyar koymaz uyuyan insanlara imreniyorum. Genelde kitap okurken ya da film izlerken uykum geliyor benim onun nedeni de tek bir şeye odaklanmam
Öyle bir hal olduk işte insan insandan kaçar oldu huzursuz ettik birbirimizi 2 ayaklı beyni olan konuşan canlıda bulamadığımız huzuru 4 ayaklı konuşamayan da bulduk tuhaf ama gerçek
cok tatlilar ama.. misafir getirdik kedicigi komşudan sevdik dòrt saate yakın ama doyamadim.. minicik sicacik göbeği var.. mırmır uykumu getirdi resmn terapiye girmis gibi oldum.
Yok hayır ben daha çok yavru almak için besliyorum konuşan kuş çiftleşmez bide pek vaktim olmuyordu konuşturmak için konuşmaları için bayağı ilgi lazım ne yazık ki ben yapamadım bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
820Bu saatte uyunur mu gece yeni başlıyor daha
gündüz uyumuşa benziyorsun
Ben gündüzleri uyumam, geceleri de pek uyuduğum söylenemez genel olarak çok az uyurum.
zeki insanlar çok az uyurmuş zaten.. hep fazla oksijenden bunlar.
Yastığa başını koyar koymaz uyuyan insanlara imreniyorum. Genelde kitap okurken ya da film izlerken uykum geliyor benim onun nedeni de tek bir şeye odaklanmam
nasıl kitaplar okursun?
oyy cok erken değil mi 7
Tavuk gibiyim ben uykum geliyor
:) olsun uyu da büyü
Peki 😅
haha istemsiz güldüm.. hayır yumurtlamiycam..
O zaman, yatmana gerek yok, aç güzel bi film, netflikte sophia lorenin bi filmini buldum onu izliyorum eski bir film
olabilir.. güzel bir gerilim iyi olur.
O zaman ajda pekkan diyorum, kadın heryerini gerdire gerdire gerilim hikayesi oldu🤣🤣
Seda Sayan yaninda Ajda masum kalır..
Doğru o da gerdire gerdire yakında poposu yüzüne gelecek🤣🤣🤣🤣
:)))
neden ki
Akşamın stresi başka nasıl atılır.
şiddete hayır
Stres için bire bir
huzur güzel şey.. bir yavri kedide uzun süre bulmadığım huzuru buldum bu gün
Öyle bir hal olduk işte insan insandan kaçar oldu huzursuz ettik birbirimizi 2 ayaklı beyni olan konuşan canlıda bulamadığımız huzuru 4 ayaklı konuşamayan da bulduk tuhaf ama gerçek
cok tatlilar ama.. misafir getirdik kedicigi komşudan sevdik dòrt saate yakın ama doyamadim.. minicik sicacik göbeği var.. mırmır uykumu getirdi resmn terapiye girmis gibi oldum.
Bilirim benim kedi yok ama kuşlar var onlarda aynı huzuru veriyor
nasıl kus onlar
4 tane muhabbetim var ailemizin 4 küçük tatlımı tatlı bireyi
özendim vallahi su an.. konuşan var mı aralarında?
Yok hayır ben daha çok yavru almak için besliyorum konuşan kuş çiftleşmez bide pek vaktim olmuyordu konuşturmak için konuşmaları için bayağı ilgi lazım ne yazık ki ben yapamadım bunu
geveze değiller demek ki..:)
Sahiplerine çekmişler : )
sen yolla bana onları ama dönünce kabul etmeyebilirsin😂
Estfllah
Allahtan sadece gòzüm