Bunun en iyi çözümü tanıdığın güvendiğin birisi ile konuşmak, iletişim kurmak. Konuştukça içindeki bunaltı geçer açılırsın.
Bir de psikolojik olmayan tarafı var, ilk önce yüzünü yıka ardından ılık bir su iç, vücudunun tamamen rahat olacağı bir yere uzan ve derin şekilde nefes alıp ver.
Benimde bir ara oldu ve gerçek oldu malesef bazen ölüm haberi almaya işaret ediyor gibi geldi kendimden de biliyorum çünkü bir ara bir yakınım vefat etti içimde acayip hisvardı nefes alamıyordum gece zaten 3 4 saat geçti babam aradi öldüğünü söyledi o his ancak öyle geçti bazen insanın içine doğabiliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
25Bunun en iyi çözümü tanıdığın güvendiğin birisi ile konuşmak, iletişim kurmak. Konuştukça içindeki bunaltı geçer açılırsın.
Bir de psikolojik olmayan tarafı var, ilk önce yüzünü yıka ardından ılık bir su iç, vücudunun tamamen rahat olacağı bir yere uzan ve derin şekilde nefes alıp ver.
Teşekkür ederim deneyeceğim
Duş almıştım bidaha abdest alayım olmazsa okuyorum okuyorum geçmiyor
Böyle şeylerin ilacı Allah'a yakın olmaktan geçer Ruhun daralmış ferahlat
Geçiremedim ama teşekkür ederim
Okuyorum ama geçmedi :(
Sıkıntı varsa bir sıkıntı var demektir ya iyi bir haber ya kötü bir haber hayr ola.
Kpss açıklanacak, birde çok samimi olduğumuz birisi kanser olmuş annemin kardeşi gibiydi 2 kardeşim bide annem grip şu anda öyle işte
Benimde bir ara oldu ve gerçek oldu malesef bazen ölüm haberi almaya işaret ediyor gibi geldi kendimden de biliyorum çünkü bir ara bir yakınım vefat etti içimde acayip hisvardı nefes alamıyordum gece zaten 3 4 saat geçti babam aradi öldüğünü söyledi o his ancak öyle geçti bazen insanın içine doğabiliyor..
Ama yinede hayr olsun..
Başın sağolsun kuzucuk :( 6. Hissim çok kuvvetli çekiyor olabilirim :(
Teşekkür ederim ölmüşlerimize rahmet..😊